Manchester United sai kurimukseensa helpotusta – tähtihankinta painoi ensimmäisen osumansa lisäajalla

Manchester United sai lohtua vaisuun alkukauteensa jalkapallon Englannin Valioliigassa kukistamalla vieraissa Evertonin 3–1.

Everton siirtyi 19. minuutilla johtoon, kun Bernard laukoi pallon etukulmasta sisään. United nousi nopeasti tasoihin ja johtoon kahdella Bruno Fernandesin osumalla.

Portugalilaisen maaleista ensimmäinen syntyi 25. minuutilla, kun hän pukkasi keskityksen verkon perukoille. Jatkoa seurasi seitsemän minuuttia myöhemmin. Tällä kertaa Fernandes yritti keskittää pallon Marcus Rashfordille, mutta peliväline leijaili suoraan tolpan kautta maaliin.

Ottelun loppunumerot nähtiin lisäajalla vastahyökkäyksestä, kun Fernandes vapautti Edinson Cavanin. Unitedin hiljattain hankkima, vaihdosta kentälle tullut Cavani viimeisteli United-uransa ensimmäisen osuman.

Everton kadottanut vireensä

United nousi voitollaan kymmeneen pisteeseen, kun sillä on takanaan seitsemän liigaottelua. Joukkue majailee vaatimattomasti sijalla 13 ennen lauantain muita otteluita.

Manchesteriläisjoukkueen kannattajien ilmeet ovat olleet viime aikoina tuskaisia, sillä United hävisi edellisen liigapelinsä kotonaan Arsenalille. Sen jälkeen tuli Mestarien liigassa vierastappio Istanbul Basaksehirille.

Lauantaina Ole Gunnar Solskjärin valmentaman joukkueen esitys oli kuitenkin pirteä.

Hyvin kautensa aloittaneen Evertonin kurssi on alaspäin. Joukkue kärsi kolmannen peräkkäisen tappionsa Valioliigassa ja on kerännyt kahdeksasta ottelustaan 13 pistettä.

Valioliigassa pelataan vielä lauantaina ottelut Crystal Palace–Leeds, Chelsea–Sheffield United ja West Ham–Fulham.