Arman Alizadin ja Senay Cocon lapsi syntyi – koskettava kuva pienestä tyttärestä julki

8:12
Kuka on Arman Alizadin puoliso Coco Senay? Katso

Arman Alizad kertoo Instagram-tilillään, että perheeseen on syntynyt tytär.

Suosikkijuontaja Arman Alizad kertoi perjantaina Instagram-tilillään, että hänen ja meikkitaiteilija Senay Cocon lapsi on syntynyt. 

Alizad kertoo päivityksessään, että tytär syntyi torstaina 10. syyskuuta ja julkaisi suloisen kuvan, missä pienokainen on tarttunut isänsä sormeen.

– Vauva kun tuli ulos ihan eka, niin se oli täysin vitivalkonen. Sanoin Senaylle heti, että "Jess, meille tulee White Walker!" Mut se oliki sen jotain suojarasvaa ja hetken päästä posket punotti ja tämä näyttäisi sittenkin olevan ihmislapsi, Alizad veistelee päivityksessään. 

– Vahvasta otteesta päätellen hän on soturiainesta. Hänestä tulee Musta Sirkka -niminen naistahraton, kolmisilmäinen korppi tai Arya, josta tulee myöhemmin nimetön, ja kasvottoman Jumalan palvelija, eli salamurhaajakoulutus alkais tossa tokalla viikolla, hän jatkoi vitsailuaan.

Alizad ja Coco vahvistivat seurustelusuhteensa joulukuussa 2019. Seurustelunsa vuosipäivää pari vietti syyskuun alussa. 

Ensimmäistä kertaa Kultainen Venla -gaalassa tammikuussa yhdessä edustaneen parin onni on välittynyt sosiaalisen media päivityksistä.

– Sinä toit elämääni onnen, sinun rinnalla minulla on kunnia saada seistä, ja jos mitään saan toivoa, se on, että saan viettää kaikki minun tulevat päiväni sinun vierelläsi, Alizad kirjoitti vuodenvaihteessa julkaistussa Instagram-päivityksessään.

Nyt syntynyt pienokainen on pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi. Molemmilla on kuitenkin lapsia aiemmista suhteistaan. Alizad kertoi kesällä Seiskalle, että sisarukset odottavat innolla vauvan syntymää.

– Lapset ovat ihan fiilareissa, kun kuulivat raskaudesta, hän kertoi tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja