Arman Alizad tuli Suomeen 40 vuotta sitten – julkaisi koskettavan viestin: "Synnyinmaassa kaikki toi vietiin meiltä"

Arman Alizad haastatteli Meeri Koutaniemen kanssa tehdyssä Riisuttu Suomi -kirjassaan suomalaisia heidän työstään.

Arman Alizad toteaa, että Suomi on paras paikka maan päällä. 

Televisiojuontaja Arman Alizad, 49, tuli Suomeen 40 vuotta sitten.  Hän on syntyjään Iranista. Alizad julkaisi eilen keskiviikkona Instagram-tililleen koskettavan kuvaparin lapsuudestaan. Vasemmalla puolella poseeraa tiettävästi hänen vanhempansa.

– 40 vuotta nyt siitä kun tultiin Suomeen. Sain täällä koulutuksen, turvan, lämpimän vastaanoton sekä rajattomat mahdollisuudet seurata unelmiani ja tulla miksikä ikinä haluan. Synnyinmaassa kaikki toi vietiin meiltä. Tää on paras paikka maan päällä elää ja kasvattaa lapsiaan, Alizad kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Alizadin isä Vahid Alizad kertoi kirjassa Miten kasvatan lapsestani iloisen yrittäjän (Talenom), kuinka he toivoivat vaimonsa kanssa pojastaan lääkäriä tai juristia. Alizad opiskeli vaatturin ammatin, joka hänen vanhemmistaan tuntui suorastaan hullutukselta.

– Vaimoni kanssa vastustimme kaikkea, mitä Arman teki. Hänellä oli vaarallisia ja meidän mielestämme turhanaikaisia harrastuksia, skeittaamista ja breakdancea ja sellaisia, isä muistelee.

– Halusimme, että hän keskittyisi paremmin kouluun, isä kertoi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja