Mainos

Arkadianmäen Wilma-viestit osa 2: Itkupotkuraivareita, kuppilakähinää ja riitelyä istumajärjestyksestä

Uusi lukukausi on käynnistynyt vauhdikkaasti Arkadianmäen yläasteella. MTV Uutisille vuodettiin jo toistamiseen salaiset Wilma-viestit, jotka MTV:n uutisten kolumnisti Eeva Lehtimäki julkaisee lähdesuojan turvin.

Muistutus tiloista: Oppilaat eivät saa liimailla uuden puolen ikkunoihin omia julisteitaan. Poistettu ainakin ”Rajat kiinni nyt” ja Vahva ilmastolaki nyt -laput. Rauhio hoitanut tiedottamisen asiasta.

Annamme myös jokaiselle uudelle seiskalle selfie-rauhan ensimmäisinä päivinä. Kännykät pidetään kuitenkin taskussa istuntosalissa, eikä sieltä tehdä stooreja Instaan.

Kyllä kotiväki uskoo, että olet tunneilla ja opiskelet ahkerasti.

Kuppilaetiketti: Opettajat haluavat muistuttaa ysejä, että myös uudet opiskelijat pyydetään välitunneilla mukaan ikkunapöydän muisteluturinoihin Lipposen-Niinistön hallituksen ja legendaarisen Kääriäisen ajoista.

Ja uudet tyypit, Veronika ja muut, menkää rohkeasti mukaan. Ysit ovat ihan ok jengiä, myös Timo.

Kuppilassa tarjolla halpaa kahvia, tuoretta pullaa ja kuivia juoruja.

Välituntimuikkari: Kalle ja Li nujakoineet taas pihalla joukkuevalinnoista. Kalle ei halua missään tapauksessa pelata Li:n kanssa ja Li irvaillut Kallelle itkupotkuraivareista. Rehtori Rinne luvannut puhutella molemmat lähipäivinä.

Istumajärjestys: Vanhemmille tiedoksi, että koulussamme on setvitty parin päivän ajan kiistaa luokan istumapaikoista. Villen mielestä syypää on Anna-Maja, joka haluaa siirtyä posseineen keskemmälle luokassa. Ville syyttänyt muuta luokkaa koulukiusaamisesta, eikä halua istua äärimmäisenä oikealla.

Antti L ja muut järjestelleet paikkoja Brysselin systeemillä, mutta sekään ei ole saanut kaikkien kannatusta. Asia on vararehtori Risikon pöydällä. Yritämme ratkoa sotkua, jotta työrauha saadaan palautettua. Pitääkö paikkoja kierrättää? Tiedotamme asiasta ensi viikolla.

Keskusradio reistailee: Keskusradion mikin kanssa on ollut ongelmia. Rehtori Rinne ei siis huomannut mikin olevan päällä: ”Aika outoa tuo kokoomuksen toiminta taas”.

Vitsi, vitsi. Sattuuhan sitä ja joillekin useammin.

Oppilaskunnan hallituksen valinta: Sunnuntaina jatketaan oppilaskunnan hallituksen tunnusteluvaihetta kirjallisten kokeiden jälkeen. Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella tuleen astuvat Sari, Juha ja Jussi.

Juhan ja Jussin pelihaluista ei ole varmaa tietoa. Kierroksen päättää taloudesta jauhava Petteri. Ottaako myös Petteri käyttöön Antin jengin uuden tunnuksen: vappusatasen taskuliinana? Pekan ja Antin agendalla on sellunkeittoa Kemissä.

Lisää tietoa joukkuejaosta luvassa alkuviikosta tai sitten ei.

Kyllä tämä tästä taas lähtee käyntiin pienen alkukankeuden jälkeen. Aurinkoista kevättä ja hallitushaluja. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja