Ariel meni noutamaan kissoja lentokentältä – henkilökunta ei tiennytkään, missä ne olivat: "Menin paniikkiin"

American Airlinesin lennolta kissojaan noutanut Ariel sai kuulla karuja uutisia.

Lentoyhtiö kadotti Ariel Dalen kissat. Karmiva kokemus oli "traumaattinen", lemmikkinsä takaisin saanut nainen kertoo nyt.

Kissoja ei löytynytkään

Kissat, nimiltään Stevie Nicks ja Mr. Tumnus, ovat rescue-kissoja ja kärsivät Arielin mukaan jännityksestä. Siksi hän ei ottanut niitä mukaansa autoon muuttaessaan Los Angelesista New Yorkiin. Pitkän ajomatkan sijaan kissat tulivat omalla kyydillään.

American Airlinesin lennolta kissojaan noutanut Ariel kertoo, ettei henkilökunta löytänyt kissoja koneen laskeuduttua New Yorkissa.

– Tämä on pahin painajaiseni. Kissat ovat olleet kopassa jo 14 tuntia, koska niiden lento peruttiin, Ariel kuvaili TikTokissa.

"Romahdin välittömästi lattialle itkemään"

Kissojen alkuperäinen lento peruttiin, minkä vuoksi ne olivat myöhässä. Kun Ariel sitten saapui noutamaan kissoja, henkilökunta ei hänen mukaansa tiennyt, missä kissat ovat.

– Kun American Airlinesin työntekijä kertoi, ettei heillä ole kissojani eikä hän tiedä, missä ne ovat, menin paniikkiin, Ariel kuvaili haastattelussa.

– Romahdin välittömästi lattialle itkemään.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Näin yhtiö kommentoi

Kissoja etsittiin Arielin mukaan tunteja. Lopulta lemmikit onneksi löytyivät, ja ne ovat päässeet kotiin.

American Airlines kertoi lausunnossaan, että eläinmatkustajien hyvinvointi ja matkan sujuvuus ovat yhtiölle hyvin tärkeä asia.

– Emme milloinkaan pidä siitä, että matkasuunnitelmiin tulee häiriöitä, ja pahoittelemme aiheutunutta haittaa. Tiimimme oli jatkuvasti yhteydessä Arieliin lemmikkien matkan aikana, ja hän on jo saanut karvaiset ystävänsä kotiin.

Ariel julkaisi kissojen kuulumiset kotoa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Katso myös: Ei putkeen mennyt tämäkään! Vuonna 2019 United Airlines saattoi yksin matkustaneen 14-vuotiaan väärälle lennolle:

Lentoyhtiö meinasi lähettää alaikäisen lapsen väärään maahan – äiti anoi apua Twitterissä 1:33

Katso myös: Vuonna 2018n 11-vuotias livahti turvatarkastuksen läpi ilman lentolippua – oli päästä myös lennolle!

11-vuotias livahti turvatarkastuksen läpi ilman lentolippua – oli päästä myös lennolle 1:16

Lue myös:

    Uusimmat