Suomeen saapuvan megatähden keikalla tiukat turvatoimet – laukun oltava läpinäkyvä

Ariana Granden Suomen keikan järjestäjä julkaisi Instagramissa kuvan turvallisuusohjeestaan.

Helsingin Hartwall Arenalla 5. lokakuuta esiintyvän Ariana Granden konserttiin on tullut uusia turvallisuusohjeita. Tapahtuman järjestäjä Live Nation Finland jakoi Instagramissa kuvan, jossa kerrotaan, että keikalle tuotavan laukun on oltava täysin läpinäkyvä.

Ohjeistuksen mukaan jokainen fani voi tuoda yhden läpinäkyvän laukun, jonka maksimikoko on 30 cm x 15 cm x 30 cm. Myös kirkkaat pakastepussit ovat sallittuja.

Erikoista turvallisuusohjetta selittää todennäköisesti vuonna 2017 Manchesterissa tehty itsemurhaisku. 22. toukokuuta vuonna 2017 mies räjäytti itensä, kun Ariana Grande oli lopettanut konserttinsa. Iskussa kuoli 22 henkilöä ja 120 haavoittui. Nuorin uhreista oli 8-vuotias.

Ariana Grande järjesti samana vuonna hyväntekeväisyyskonsertin, jossa hän keräsi varoja konsertti-iskussa menehtyneiden omaisille. Konsertissa kerättiin yli 2 miljoonan punnan tuet, mikä vastaa noin 2,3 miljoonaa euroa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja