Applen Beats teki sopimuksen NBA:n kanssa – erikoiskuulokkeita tulossa

Applen omistuksessa oleva Beats Electronics on tehnyt sopimuksen koripallosarja NBA:n kanssa. Beats on jatkossa NBA:n virallinen kuulokkeiden ja langattoien kaiuttimien toimittaja. Sopimuksesta uutisoi muun muassa AppleInsider.

Yhteistyön tuloksena Beats tulee tekemään erikoiskuulokkeita eri joukkueiden kanssa. Luonnollisesti kuulokkeet tulevat tietyn joukkueen väreissä ja logoilla varustettuna. Erikoiskuulokkeiden pitäisi tulla myyntiin eri puolilla maailmaa.

”Beats mullisti musiikkiteollisuuden ja on yksi innovatiivisimmista brändeistä maailmassa. Yhteistyömme myötä meillä on mielenkiintoinen mahdollisuus yhdistää urheilu, popkulttuuri ja teknologia sekä tuottaa hienoja kokemuksia ja laadukkaita tuotteita faneillemme”, sanoo NBA-komissaari Adam Silver.

Beats tulee myös toimittamaan tuotteitaan erilaisiin NBA:n ja WNBA:n tapahtumiin kuten All-Star -otteluihin, varaustilaisuuteen, Pohjois-Amerikan ulkopuolella pelattaviin otteluihin ja Yhdysvaltain maajoukkueen näytöstapahtumiin.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.