Mainos

Apple Watch Series 2 purettiin – sisältä paljastui selvästi aiempaa suurempi akku

iPhone 7 Plussan purkamisen lisäksi iFixit on jo aloittanut 38 millimetrin Apple Watch Series 2 -kellon purkamisen.

Myös Applen kellon sisältä löytyy selvästi aiempaa suurempi akku. 38 millimetrin mallin osalta akun kapasiteetti on kasvanut 205 milliampeeritunnista 273 milliampeerituntiin eli kolmanneksella. Apple lupaa Watch Series 2:lle alkuperäistä Apple Watchia pidemmän toiminta-ajan.

Apple Watch Series 2:ssa tehokkaampaa akkua syövät muun muassa sisäänrakennettu GPS-paikannus sekä aiempaa yli tuplasti kirkkaimmillaan kirkkaampi näyttö.

iPhone 7:n tavoin Apple on parantanut myös Watch Series 2:n vedenkestävyyttä ja nyt kellon pitäisikin olla vesitiivis 50 metrin syvyyteen asti. Tässä auttavat uudet, aiempaa vahvemmat teippitiivisteet, joihin iFixit törmäsi kelloa purkaessaan.

Lisäksi vielä myös Taptic Engine -värinämoottorin kasvu Apple Watch Series 2:ssa muistuttaa myös iPhone 7:stä. Näin ollen voidaankin todeta sekä puhelimen että kellon osalta Applella oltu liikkeellä samanlaisin ajatuksin: samat ulkomitat, mutta sisuksiin suurempi akku ja värinämoottori ja kokonaisuus pakattuna aiempaa veden kestävämmäksi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.