Apple päivitti Clips-sovellustaan – uusia muokkauksia tarjolla videoihin

Apple on päivittänyt Clips-sovellustaan. Viime vuoden huhtikuussa julkaistu sovellus on nyt saanut uusia ominaisuuksia ja musiikkikappaleita. Clips tarjoaa käyttäjälle helpon ja nopean tavan muokata ja editoida videota sekä lisätä siihen erilaisia efektejä. Uudistuksista Apple kertoo tiedotteessaan.

Selftietilanteet-ominaisuus on saanut kuusi eri kuvauspaikkaa, jotka ovat 360 asteen taustoja videolla. Uusia tilanteita on muun muassa Ihmeperhe 2, sademetsä ja hullun tiedemiehen laboratorio. Selfietilanteet toimivat iOS-laitteilla, joissa on TrueDepth-etukamerajärjestelmä. Näitä laitteita ovat iPhone X, iPhone XS, iPhone XR, iPhone XS Max ja uudet iPad Prot.

Clips-sovellukseen on myös lisätty kolme uutta kuvasuodinta. Uusia tyylejä ovat mustavalkoinen sarjakuvalehti, mustavalkoinen vesivärimaalaus ja ikääntynyt filmi. Näiden ohella Clipsiin on tuotu uusia kuvatarroja, julistepohjia ja fontteja. Uusia musiikkikappaleita sovellukseen on lisätty 17 kappaletta.

Clips on ladattavissa Applen App Storesta iOS-laitteille. Se vaatii toimiakseen iOS 11.1 -käyttöjärjestelmäversion tai sitä uudemman. Jotkut ominaisuudet toimivat vain tuoreimmissa laitteissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja