Mainos

Appiukon papereista yllätys – perhe kuittasi 43 vuotta vanhan vedonlyöntivoiton

Skotlantilainen Bob Holmes yllättyi tutkiessaan vuonna 1979 kuolleen appensa Joe Robertsonin jäämistöä, jota Bobin vaimo ja Joen tytär Nancy Holmes oli heittämässä roskiin. Paperien joukosta löytyi voittava vedonlyöntilappu vuodelta 1974 Joen veikattua onnistuneesti Grand National -laukkakilpailussa voittoon laukannutta Red Rum -hevosta. Tapauksesta kertoi BBC.

Veto oli tehty yhdellä punnalla, ja Joe Robertson olisi voittokupongillaan kuitannut 12 puntaa. William Hill -vedonlyöntitoimisto päätti kuitenkin antaa Holmesin perheelle 130 puntaa, ottamalla inflaation huomioon.

– Kaksitoista puntaa oli iso raha tuolloin. Joen on täytynyt kääntää talo ylösalaisin etsiessään kuponkia, Bob Holmes totesi BBC:lle.

– Kun löysin kupongin, halusin pitää sen muistona. Ajattelin kuitenkin kertoa siitä William Hillille, ja yllätyin, kun he sanoivat maksavansa voiton.

Vedonlyöntitoimiston edustaja Graham Sharpe hämmästeli tapahtunutta.

– Olen ollut firmassa 45 vuotta, ja me teemme aina kaikkemme selvittääksemme myöhässä tehdyt voittovaatimukset. Mutta entinen ennätys oli seitsemän vuotta, Sharpe sanoi.

William Hill lahjoitti samalla Holmesien päättämään hyväntekeväisyyteen 130 puntaa ja antoi Holmesin perheelle 130 puntaa vedonlyöntirahaa huomenna kisattavaan tämän vuoden Grand National -kisaan. Rouva Holmes päätti kunnioittaa ratsulegenda Red Rumia sijoittamalla 50 puntaa Definitly Red -hevoseen.

– Katsotaan, pysyykö perheen tuuri 43 vuoden jälkeen, Sharpe sanoi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.