Antti Tuiskun yllätysprojekti – dubbausrooli Hop-elokuvassa

Suosittu laulaja antaa äänensä pääsiäisperjantaina Suomen ensi-iltansa saavan Hop-elokuvan pääsiäispupulle eli Easter Bunnylle.

Antti Tuisku on kaikessa hiljaisuudessa valmistellut seuraavaa työprojektiaan. Suomen suosituimpiin laulajiin lukeutuva Tuisku antaa äänensä Universal Studios -elokuvan suurprojektin suomalaisversioon. Maailmanlaajuinen ensi-ilta elokuvalle on huhtikuun 1. päivä ja Suomen ensi-ilta 22. huhtikuuta.

Antti Tuiskun roolihahmona elokuvassa on EB-niminen pääsiäispupu, joka seikkailee animaatiota ja elokuvaa sekoittavassa elokuvassa. Alkuperäisessä, englanninkielisessä elokuvassa pääroolin tekee muusikko-näyttelijä Russell Brand, joka tunnetaan myös Katy Perryn aviomiehenä.

– Antti aloittaa elokuvan dubbausäänitykset ensi viikolla, Finnkinon teatterilevityksen markkinointipäällikkö Anne Lujanen vahvistaa MTV3.fin Viihdeuutisille.

Markkinointipäällikön mukaan on hienoa, että päärooliin on saatu Tuiskun kaltainen tähti, sillä silloin saadaan aikaan "pöhinää". Elokuvan muissakin rooleissa nähdään nimekkäitä suomalaisia, mutta heidän nimensä kerrotaan julkisuuteen ensi viikolla.

Sympaattinen Tuisku ei ole ensimmäistä kertaa dubbaushommissa, sillä hän on aiemminkin antanut äänensä animaatiohahmoille. Aiemmin Antti on ollut Shrek-elokuvissa Prinssi Uljaan suomenkielisenä äänenä.

(MTV3–ANN-MARI LEINONEN)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja