Antti Tuisku toteutti pitkäaikaisen haaveensa – tältä näyttää poptähden oma vaatemallisto

Antti Tuisku saapui tyrmäävän Valittu kansa musiikkivideolta tuttujen henkilöiden kanssa – ylistää tuoretta albumiaan:"Tuollaista menestystä ei ole minulla aikaisemmin ollut" 4:14
Antti Tuisku saapui tyrmäävänä Emma Gaalaan Valittu kansa -musiikkivideolta tuttujen henkilöiden kanssa – ylistää tuoretta albumiaan: "Tuollaista menestystä ei ole minulla aikaisemmin ollut"

Laulajatähti Antti Tuisku lanseeraa oman vaatemalliston.

Näyttävästä tyylistään tunnettu laulajatähti Antti Tuisku tekee yhteistyömalliston Prisman kanssa. Tuiskun Antti Tapani -malliston vaatteita kuvataan urheilullisiksi ja valtaosa niistä on unisex-malleja.

Tiedotteessa kerrotaan, että oma vaatemallisto on ollut Tuiskun pitkäaikainen haave.

– Viimeiset neljä vuotta ovat olleet minulle elämäni onnellisinta aikaa. Olen oppinut rakastamaan itseäni juuri tällaisena kuin olen. En enää välitä samassa määrin muiden ihmisten mielipiteistä ja uskallan ilmaista itseäni, niin kuin parhaalta tuntuu. Elämä on itsensä tuntemista ja pelkojen voittamista, Tuisku kertoo tiedotteessa.

– Yksi keino itseilmaisuun on oma tyyli ja siihen sopivat vaatteet. Halusin tehdä malliston, jonka vaatteita voisin itsekin käyttää. Malliston, joka kuvasti aktiivisen elämän ja opiskelun kautta löytämääni uutta energiaa. Malliston, jollaisen nuoruudessani olisin toivonut Rovaniemeltäkin löytyvän.

Poptähti jäi määrittelemättömän pituiselle tauolle kesällä 2018, jolta hän palasi takaisin helmikuussa 2020. Tuisku julkaisi helmikuussa 12. studioalbuminsa Valittu kansa, jossa Tuisku käsittelee hänelle erittäin henkilökohtaisia aiheita. 

Lue myös:

    Uusimmat