Antti Tuisku paljasti Ylellä kyseenalaisimman keinon, jolla tienasi nuorena satasen – "Kerroinko mie oikeesti just tän…"

10:09
Antti Tuisku osti keikkataukonsa aikana asunnon Espanjasta: "Voi mennä pidempi aika, kun sinne voi mennä"

Antti Tuisku paljastaa YleX:n haastattelussa tehneensä nuorena keikkaa bodypainting-poikana.

Muusikko Antti Tuisku paljastaa YleX:n Yotube-kanavalla julkaistulla Vastaa tai syö -videolla asioita elämästän. Konsepin ideana on, että Tuisku ja ohjelmaa vetävä juontaja Tommi Manninen joko vastaavat mitä ihmeellisimpiin kysymyksiin tai vaihtoehtoisesti syövät jotain ällöttävää, jos eivät tahdo vastata.

Muun muassa Rahan takii -hitistään tunnetulta Tuiskulta kysyttiinkin videolla esimerkiksi kyseenalaisinta tapaa, jolla hän on tienannut rahaa. Idols-ohjelman ensimmäiseltä kaudelta tähtiin ponnistanut Rovaniemen kasvatti päätti vastata ja paljasti tienanneensa 18-vuotiaana rahaa bodypainting-poikana.

– Me ollaan esimerkiksi lähdetty ihan "keikalle" mun kaverin Jennan kanssa. Siis Rovaniemeltä ajamaan autolla Vantaalle, jossa on ollut illalla tällainen Pitsien yö -tapahtuma, missä on esiintynyt strippari, Tuisku tunnustaa.

– Sit siellä on ollut tämmönen seksivälinemyyntipiste. Yksi illan numero on ollut se, että mie oon mennyt bokserit jalassa sinne tanssilattialle niin, että ihmiset on saaneet sormiväreillä maalata mua, hän jatkaa.

– Siis kaikki ihmiset? Manninen ällistelee.

– Kaikki ihmiset, Tuisku vahvistaa.

Kun Manninen tämän jälkeen kysyy, paljonko Tuisku tienasi bodypainting-poikana, vastasi artisti, että ”ehkä 100 euroa”.

– Ja sitten meille on maksettu bensat. Kerroinko mie oikeesti just tän tarinan, hän vielä naurahtaa lopuksi vältettyään sipulipuuron syömisen paljastuksensa myötä.

Voit katsoa Tuiskun haastattelun kokonaisuudessaan tästä:

Tuisku paljasti joulukuussa sosiaalisessa mediassa muuttaneensa hiljattain takaisin kotikulmilleen Rovaniemelle. Hän julkaisi tuolloin Instagram-tilillään pitkän kirjoituksen, jossa kertoi kaivanneensa pohjoiseen. Lisäksi kovana hiihtomiehenä tunnettu artisti tunnusti kyllästyneensä jännittämään, saadaanko etelään lunta.

– No, tästä ajatuksesta ja elämän antamista mahdollisuuksista käsin päätin jo viime talvena, että palaisin takaisin pohjoiseen, muuttaisin ainakin hetkeksi takaisin Rovaniemelle ja katsoisin miltä se elämä sieltä käsin tuntuu, hän kirjoitti.

– Ei nyt ihan pysyvästi, mutta pitkälle kevääseen kuitenkin. Just nyt olen äärimmäisen onnellinen. Nuo hiihtoladut ja luontopolut tuntuu siis kuiskivan mulle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja