Antti Tuisku muuttaa Lappiin – päätös syntyi jo viime talvena: "Just nyt olen äärimmäisen onnellinen"

Antti Tuisku tekee paluun – osti keikkataukonsa aikana asunnon Espanjasta:"Tässä voi mennä pidempi aika, kun sinne voi mennä" 10:09
Antti Tuisku osti asunnon Espanjasta - katso video.

Antti Tuisku kirjoitti sosiaaliseen mediaan pitkän kirjoituksen muutosta ja tästä vuodesta.

Suosikkilaulaja Antti Tuisku muuttaa lapsuudenmaisemiinsa Rovaniemelle vuosien jälkeen. Tuisku on viimeiset vuodet asunut Etelä-Suomessa.

Laulaja kertoi yllätysmuutostaan Instagram-tilillään.

– Ajan myötä kaipuu kotiseudun maisemiin on kasvanut kasvamistaan. Sen hiljaista, vaimeaa ääntä ei ole saanut sammumaan edes se, että mulla on ollut aina mahdollisuus reissata kotona pohjoisessa aika ajoin. Toisaalta kaipuuta on taas kasvattanut jatkuva jännitys siitä, saadaanko etelään lunta. Ajatelkaa!, Tuisku aloittaa pitkän kirjoituksen.

Vielä viime talvena urheilullinen Tuisku mietti, pääseekö hän hiihtämään ollenkaan Etelä-Suomessa.

– No, tästä ajatuksesta ja elämän antamista mahdollisuuksista käsin päätin jo viime talvena, että palaisin takaisin pohjoiseen, muuttaisin ainakin hetkeksi takaisin Rovaniemelle ja katsoisin miltä se elämä sieltä käsin tuntuu.

– Ei nyt ihan pysyvästi, mutta pitkälle kevääseen kuitenkin. Just nyt olen äärimmäisen onnellinen. Nuo hiihtoladut ja luontopolut tuntuu siis kuiskivan mulle.

Tuiskulla piti olla viime kesänä kaksi isoa keikkaa Helsingin olympiastadionilla, mutta ne siirtyivät tulevaan kesään koronakriisin vuoksi.

– Tämä vuosi on ollut meille kaikille haastava ja samalla myös opettavainen. Itsekin olen löytänyt itteni uusien, erilaisten ja välillä pelottavien ajatusten keskeltä. Samalla olen äärimmäisen kiitollinen, että nyt tuntuu, että tiedän paremmin mitä se minunkin usein toitottamani "hetkessä eläminen" oikeasti tarkoittaa.

Tuisku on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, mutta nyt hän aikoo vähentää sen käyttöä.

– Nyt kuitenkin ajattelin ottaa hieman taukoa ja etäisyyttä sosiaalisen median maailmasta ja haluankin tämän viestin myötä toivottaa kaikille mahdollisimman ihanaa ja hyvää loppuvuotta ja joulun aikaa. Me nähdään vihdoin ensi vuonna, enkä voisi odottaa vuoden vaihtumista enempää. Ootte rakkaita! Ja ennen kaikkea, ikävöin teitä.

Lue myös:

    Uusimmat