Antti Tuisku julkaisi koskettavan kirjoituksen Maki Kolehmaisesta: "Yksi keskeisistä ihmisistä, joka auttoi tällä matkalla"

Antti Tuisku muistelee julkaisussaan Maki Kolehmaista.

Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut 58-vuotiaana. Kolehmainen kuoli nopeasti edenneeseen sairauteen maanantaina 3. kesäkuuta aamuyöllä Helsingissä. Kolehmainen tunnettiin parhaiten Aikakone-yhtyeen riveistä, mutta hän sävelsi myös lukuisille muille artisteille musiikkia.

Laulaja Antti Tuisku muistelee Kolehmaista Instagram-julkaisussaan.

– Kun kuulin Idols-kuvauksissa vuonna 2003, että tulisimme äänittämään finalistien yhteisen Tuulet puhaltaa -kappaleen Makin studiolla, en ollut uskoa korviani. Järjettömän suurena Aikakone-fanina se oli mulle tosi iso asia. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Pikkupoika karkkikaupassa -tuntemukset vain jatkuivat, kun vuonna 2004 alkaessani tekemään omaa, ensimmäistä albumiani, oli Maki yksi keskeisistä ihmisistä, joka auttoi tällä matkalla. Maki on jättänyt pysyvän jäljen kotimaiseen pop-musiikkiin ja uutiset hänen poismenostaan ovat tietysti sydäntä särkeviä. Voimia kaikille Makin läheisille ja lepää rauhassa Maki, Tuisku kirjoittaa. 

Lue myös:

    Uusimmat