Antti Reini: Treenaaminen tuo uskottavuutta Vareksen rooliin

Näyttelijä Antti Reini nähdään jälleen yksityisetsivä Jussi Vareksen roolissa parhaillaan kuvattavassa yhdeksännessä Vares-elokuvassa.

Näyttelijä Antti Reini nähdään jo seitsemättä kertaa yksityisetsivä Jussi Vareksen roolissa tammikuussa 2015 ensi-iltansa saavassa Vares – Sheriffi -elokuvassa. Elokuvan kuvaukset saadaan tällä viikolla purkkiin Turussa.

Vaikka Reini on häärännyt kuvauksissa jälleen tutussa roolissa, on uusi elokuva tuonut mukanaan myös paljon uusia tuulia. Reini toteaakin nauttivansa täysillä Vareksen roolista.

– Ei tämä homma saa mennä rutiinilla, muuten olisi jotain pahasti pielessä. Tässä on kuitenkin nyt uudet tyylit ja haasteet, nautin joka sekunnista. Jos tämä jotenkin tympäisisi, niin eihän tätä tekisi, Reini naurahtaa.

Reini valmistautui kuvauksiin muun muassa ahkeralla treenaamisella. Näyttelijä toteaakin siitä olleen hyötyä.

– Aina kannattaa treenata. Ei nyt sentään mistään kehonrakennuksesta ole kyse, mutta kyllähän se tuo uskottavuutta rooliin, kun on treenannut ja kunnossa.

– Nyt jaksan paremmin. Kuntoilu ja lihaskunnon ylläpito tulee jatkumaan myös kuvausten jälkeen, Reini lupaa.

Vares – Sheriffi -elokuvan kuvaukset saadaan purkkiin perjantaina. Tämän jälkeen Reinillä on hieman aikaa rentoutua.

– Viikonloppuna aion nukkua pitkään ja hengitellä, Reini fiilistelee.

Lopuksi Reini vielä kiittelee upeaa työryhmää ja tunnelmaa.

–  Nämä kuvaukset ovat olleet kaikin puolin upeat, voisin tehdä tätä vaikka puoli vuotta putkeen. On ollut suuri kunnia päästä työskentelemään J-P Palon ja Jukka Puotilan kanssa. He ovat aivan velhoja. Ohjaajalla Hannu Salosella on selvästi ollut hyvä silmä roolituksessa.

Vares - Sheriffi tulee ensi-iltaan 7.1.2015. Yhdeksättä Vares-elokuvaa tähdittävät muun muassa Antti Reini, Jukka Puotila, Jukka-Pekka Palo, Jasper Pääkkönen sekä Karoliina Blackburn. Solar Filmsin elokuvan tuottavat Markus Selin ja Jukka Helle

Lue myös:

    Uusimmat