Vuosi sitten eronnut Aku Hirviniemi voinnistaan: "Menen töihin lepäämään!"

Näyttelijä Aku Hirviniemi porskuttaa kesällä kahden elokuvan kuvauksissa ja sujahtaa välissä Puumalaan nauttimaan keskikesän juhlasta.

Näyttelijä Aku Hirviniemi on toipunut uupumuksestaan. Hän työskentelee tällä hetkellä Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -elokuvan parissa yhdessä suomalaisten eturivin näyttelijöiden kanssa. Mukana ovat muun muassa Hirviniemen entinen naisystävä Niina Lahtinen ja Hirviniemen ystävä Janne Kataja.

Haastattelussa Hirviniemestä saa sellaisen kuvan, että hän on elämänsä kunnossa, eivätkä työhuolet paina.

– Lähdin mukaan, koska maksetaan hyvin, Hirviniemi vitsailee.

Viimeiset vuodet ovat olleet Hirviniemelle työntäyteisiä. Hän sai syksyllä 2016 lääkäriltä määräyksen, että hänen on hillittävä tahtia. Hirviniemi vetäytyi sivuun.

Noin puolen vuoden tauon jälkeen näyttelijä palasi takaisin sorvin ääreen. Uuden elokuvan kuvauksissa hän on viihtynyt ja energiaa piisaa.

– Olen sellainen, että menen töihin lepäämään. Kuvauksissa on niin hauska porukka ja kivoja kohtauksia, että hauskuutta piisaa. Ja tämän elokuvan lapsinäyttelijät (Emily Shipway ja Ella Kangas) ovat aivan vallattomia! 

​​​​​​​

Vuosien saatossa Hirviniemi on viihdyttänyt katsojia niin tv-sarjoissa kuin elokuvissakin. Vitsit eivät kuivu kasaan, sillä ammattilainen luottaa kykyihinsä.

– Nauran päivittäin omille suorituksilleni!

– Monesti, kun on taitava leikkaaja, lopputulos saattaa yllättää positiivisesti niin, että juttu on vielä hauskempi kuin ajattelikaan, Hirviniemi jatkaa.

Tänä kesänä Hirviniemi aikoo lomailla töiden ohella ainakin juhannuksen ajan. Kuvausten välissä näyttelijä sujahtaa Puumalaan metsän siimekseen mökille, ja palaa sieltä maanantaina takaisin elokuvan pariin.

Myöhemmin kesällä hän jatkaa Varasto 2 -elokuvan kuvausten parissa.

– Kun Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -elokuvan tuotanto loppuu, hyppään heti Varasto 2:sen kuvauksiin, ja siinäpä se kesä sitten olikin, Hirviniemi kuittaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja