Antti Niemi ojentaa Barcelona-legendaa – valmentajan kuppi pahasti nurin

Barcelona-päävalmentaja Xavi riehuu itsensä ulos 0:41
Tästä näet, miten Barcelona-päävalmentaja Xavi riehui itselleen ulosajon.

MTV Urheilun asiantuntija Antti Niemi kritisoi Barcelona-päävalmentaja Xavin suunnanneen huomiota vääriin asioihin jalkapallon Mestarien liigan puolivälierissä Paris Saint-Germainia vastaan.

Barcelona johti puolivälieriä jo kahden maalin kaulalla, mutta keskuspuolustaja Ronald Araujon ulosajo ajoi katalonialaisisännät toisen osaottelun avauspuoliajalla tukalaan asemaan.

Barcelonan alettua sulaa niin alkoi myös seuralegenda ja päävalmentaja Xavi. Hän keuhkosi itselleen ulosajon toisella puoliajalla raivonpuuskallaan.

– Xavi on varmasti kaikista tuomioista tällä hetkellä eri mieltä. Ei minun mielestäni päävalmentajan, managerin, tehtävä ole tuollaisessa tilanteessa, kun tilanne on muutenkin vaikea, reagoida noin voimakkaasti. Kyllähän tuo jollain tavalla tarttuu myös pelaajiin, Antti Niemi arvosteli.

Niemen mukaan valmentajalta soisi "vähän fiksumpaa esimerkkiä". Asiantuntija Jari Litmanen täydensi huomiolla, että Xavilla on ollut viime aikoina muutenkin hermot kireällä.

Näet Xavin raivonpuuskan ylälaidan videolta. Alla Niemi ja Litmanen kertovat näkemyksensä.

Antti Niemi kritisoi ulos ajettua Barcelona-päävalmentaja Xavia – huomio keskittyi vääriin asioihin 1:32
Antti Niemellä oli sanansa sanottavana Xavin höyryämisestä.

Barcelonasta hankki ulosajon sittemmin vielä maalivahtivalmentaja José Ramón de la Fuente.

PSG tehtaili tiistaina katalonialaisten avausmaalin jälkeen neljä osumaa peräjälkeen ja voitti kaksiosaiset puolivälierät yhteismaalein 6–4. Samalla Barcelonan Mestarien liiga -kausi päättyi.

PSG kohtaa välierissä myöhemmin Borussia Dortmundin, joka päihitti puolivälierissä Atlético Madridin.

Lue myös:

    Uusimmat