Antti Holmalta jättiyllätys – saapuu Suomeen töihin: "Olen haaveillut radiojuontajan pestistä"

Näyttelijä Antti Holma tekee uuden aluevaltauksen radiojuontajana tulevana kesänä.

New Yorkissa asuva näyttelijä Antti Holma tekee heinäkuussa uuden aluevaltauksen radiojuontajana. Näyttelijänä, koomikkona, tv-juontajana ja kirjailijana tunnettua Holmaa kuullaan Radio Novan Kesäaamun juontajana.

– Olen haaveillut radiojuontajan pestistä siitä asti, kun äänitin ohjelmia c-kasetille pikkupoikana. Minulla oli kannettava paristoradio, jota kuuntelin kesäöinä parvisängyssä joskus siihen asti, että aamuradio jo alkoi, Holma kertoo.

Antin juontoparina ja Radio Novan Kesäaamun isäntänä kuullaan kanavalta tuttua Esko Eerikäistä. Hyppy aamuohjelman kesäjuontajaksi on haaste myös Holman kaltaiselle esiintymisen ammattilaiselle. Mies suhtautuu tuleviin aamuherätyksiin huumorilla.

– En missään tapauksessa ole aamuvirkku ihminen, joten kahdelta viikoltani saavat kuulijat odottaa sekavuutta ja vihamielisyyttä. Onneksi läsnä on myös Esko, luotan hänen ammattitaitoonsa, jota minulla ei ole. Kiva myös päästä podcastien parista tekemään livelähetyksiä, Holma iloitsee.

Heinäkuussa Radio Novan Kesäaamun juontajina kuullaan Holman lisäksi muita tunnettuja suomalaisia. Esko Eerikäisen juontoparina vierailevat Anna Perho, Kalle Lamberg, Kasmir ja Jannika B.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja