Susani Mahadura päätti aikoinaan olla deittailematta lainkaan – saikin treffipyynnön, joka sytytti salamarakkauden

Susani Mahadura paljastaa hellyttävän tavan, jolla yllätti taannoin pikkuveljensä 1:32
Susani Mahadura paljastaa hellyttävän tavan, jolla yllätti taannoin läheisensä

Susani Mahadura pääsee yllättämään suomalaisia LOVE-ohjelman juontajana.

Toimittaja-juontaja Susani Mahadura, 34,hyppää uudenlaisiin saappaisiin LOVE-ohjelman juontajana Ernest Lawsonin  rinnalla. Mahadura kertoo MTV Uutisille, että hänellä itselläänkin oli aina perhosia vatsanpohjassa kesän kuvauksissa, kun hän pääsi osaksi yllättämään ohjelman osallistujia. 

Mahadura kuvailee, että kuvauksista on jäänyt päällimmäiseksi todella rakkaudentäyteinen olo sekä syvä ilo siitä, kuinka ihania ihmisiä, kaunista ystävyyttä, lämpöä sekä rakkautta Suomestakin löytyy ympäri maata. 

– Ne kohtaamiset tuovat toivoa sekä ehkä sellaista valoa myöskin, ja se on mielestäni todella tärkeää tässä ajassa. Tosi paljon korostuu ehkä juuri ystävyys, ja mielestäni on todella ihanaa herkutella sillä, miten tärkeitä ihmisiä meillä voi olla elämässä ja just se ystävyys, miten tärkeää se on. Niin mun mielestä on ihanaa, että tässä ohjelmassa tosi paljon päästään juhlistamaan nimenomaan ystävyyttä. 

Kyyneleiltäkään ei kuvauksissa vältytty. Mahadura kuvailee olevansa itse herkkä ihminen, joka liikuttuu myös kyyneliin todella helposti. Hän kertookin kyynelehtineensä jokaisen yllätyksen kohdalla, jotka on itse päässyt näkemään. 

– On pitänyt mennä nurkan taakse vähän pyyhkimään kyyneleitä, koska mua on koskettanut ihan hirveän paljon se välittämisen määrä, mikä ihmisistä huokuu. 

– Se on niin hirvittävän kallisarvoista, että ihmiset kohtaavat, ja ovat läsnä toisilleen. 

Toisinaan kuvauksissa oli Mahaduran mukaan myös hetkiä, jolloin oli tehtävä runsaasti töitä sen eteen, jotta "pysyy kasassa". Kuvaustilanteissa Mahaduran mukaan kuitenkin auttoi se, ettei fokus varsinaisesti ollut hänessä itsessään, vaikka juontaja olikin. Ohjelman osallistujat ovat silloinkin pääroolissa, ja Mahadura on paikalla myös heitä varten. 

– Aika nopeasti sen tilanteen jälkeen saatan mennä jonnekin nurkan taakse itkemään ja pyyhkimään kyyneleitä. Ja sitten, kun yllätykset on saatu tehtyä, niin siinä kohtaa minusta on ollut ihanaa halata näitä ihmisiä ja ihan osoittaa myös se, että tämä kosketti myös minua. 

Ernest Lawsonin kanssa Mahadura ei ole vielä päässyt ohjelman puitteissa juontamaan yhdessä, mutta hän tunnustautuu Lawsonin suureksi faniksi – yhdessä äitinsä kanssa. 

– Oli ihan fantastista kun kuulin, että pääsen Erkun kanssa tekemään hommia. Mutta mua suoraan sanoen myös vähän jännitti ikään kuin se, että miten nyt selviän tässä, kun mun silmissä hän on niin superammattilainen ja niin upea ja karismaattinen. 

– Mutta kun tapasin hänet, niin hänessä välittyi heti sellainen aito lämpö, hän on superystävällinen ihan jokaiselle ihmiselle, joka on tilassa, ja arvostan sitä piirrettä hänessä ihan todella paljon. 

Yllättävä pyyntö johti rakkauteen

Mahadura pitää itsekin yllätysten järjestämisestä läheisilleen, ja on hänet itsensäkin yllätetty näyttävästi kerran jos toisenkin. Yhdestä Mahaduran elämän suurimpia yllätyksiä saa kiittää hänen nykyistä puolisoaan, joka aikoinaan pyysi tätä treffeille hyvin poikkeuksellisella tavalla. 

Tuohon aikaan Mahadura oli päättänyt visusti olla deittailematta ja nauttia sinkkuudesta. Eräs vanha tuttu alkoi kuitenkin tiedustella, miten Mahaduran saisi lähtemään treffeille. 

– Sanoin, että ei kuule mitenkään, tai että voit pyytää jos laitat pullopostin tulemaan meren kautta, niin ehkä se löytää minut. Mutta se oli sellainen vitsi minulta, että sori: minua ei saa nyt treffeille ollenkaan. 

Pari päivää myöhemmin Mahadura sai tekstiviestin, jossa oli mystinen kuva, sekä viesti, jossa kehotettiin käymään Helsingissä sijaitsevassa Lauttasaaren rannassa etsimässä pullo.

Pienen etsinnän jälkeen Mahadura löysi kuin löysikin kaislikosta lasisen pullon, jonka sisällä oli viesti, jossa tätä pyydettiin lähtemään treffeille Vallisaaren valleille, "jakamaan pienen hetken". Viestin mukana oli myös puhelinnumero. 

– Se oli niin romanttinen teko, vaikka siinä hetkessä ajattelin, että voi ei, ihanasti tehty, mutta en lähde treffeille. Sitten ystäväni sanoivat, että jos joku pyytää sinua tuolla tavalla treffeille, niin sinun on Susani pakko mennä.

Lopulta Mahadura myöntyi lähtemään treffeille, ja loppu on historiaa. Nyt pari on ollut yhdessä noin seitsemän vuoden ajan. 

– Se oli aikamoinen salamarakkaus. Rakastuin ja olemme yhdessä edelleen. 

Yllä olevalla videolla Susani Mahadura kertoo yhdestä isoimmista yllätyksistä, jonka hän on itse suunnitellut ja tehnyt läheiselleen. 

LOVE esitetään MTV:n alustoilla ja kanavilla myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. 

Lue myös:

    Uusimmat