NHL-huippulupaus Anton Lundell, 19, teki ainutlaatuisen tempun – "Tänään on tosi iso päivä"

Maalikooste: HIFK - Pelicans 3:28
Maalikooste: HIFK - Pelicans.

Helsingin IFK hävisi kymmenen kertaa peräkkäin Lahden Pelicansille jääkiekkoliigan runkosarjassa, kunnes helsinkiläisjoukkue päätti pelikaanikammonsa tiistain kotiottelun 3–1-voitolla.

Ville Varakas rokotti siniviivalta ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla, ja Jere Sallinen laukoi 2–1-johdon alle kaksi minuuttia ennen toisen erän loppua. Yksitoista sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä Sallinen viimeisteli loppulukemat Anton Lundellin syötöstä.

– Todella tasainen ottelu, missä vastakkain oli kaksi taistelevaa joukkuetta. Yhden maalin ero oli siihen asti, kunnes viimeinen tuli tyhjiin, Lundell summasi.

Lundell teki tiistaina ainutlaatuisen tempun. Aiemmin kukaan NHL:ään varattu tai varattavissa oleva pelaaja ei ole pelannut 24 tunnin sisällä ammattilaisliigan ottelun. Taustalla on se, että NHL:n tämänvuotinen varaustilaisuus järjestetään kesän sijaan syksyllä.

– Varaustilaisuus ei tullut mieleen kesken pelin, mutta tänään on tosi iso päivä. Sen aisti heti aamusta. Yritin ottaa siitä positiivista energiaa ja vetää hyvän pelin, että voi hyvillä mielillä lähteä iltaa kohti, Lundell kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat