Anthony Joshuan leiristä välittömästi viesti Tyson Furylle – ”Vähemmän puhetta ja enemmän tekoja”

MM-vöitään voitokkaasti puolustanut Anthony Joshua haluaa seuraavaksi kohdata Tyson Furyn tullakseen raskaansarjan kiistattomaksi maailmanmestariksi.

WBA- IBF, ja WBO-liiton MM-vöitä hallussaan pitävä Joshua puolusti titteleitään komeasti, kun hän tyrmäsi Kubrat Pulevin ottelun yhdeksännessä erässä.

Ottelun jälkeen Joshua teki tulevat aikeensa hyvin selviksi. Hän haluaa kohdata seuraavaksi WBC-liiton maailmanmestari Tyson Furyn tullakseen kiistattomaksi maailmanmestariksi.

– Aloitin tämän pelin vuonna 2013. Olen jahdannut kaikkia vöitä ja kohdannut kaikki pakolliset haastajat. Tietysti haluan haasteen. Kyse ei ole vastustajasta, vaan perinnöstä ja vyöstä. Kuka ikinä sen omistaakaan, rakastaisin otella heitä vastaan. Jos se on Tyson Fury, se on niin. Se ei ole iso asia, Joshua toteaa Sky Sportsille.

Joshuan promoottori Eddie Hearn kertoo jo käyneensä keskusteluja Furyn promoottori Bob Arumin kanssa. Hearn haluaa päästä yhteisymmärrykseen mahdollisimman nopeasti ilman turhanpäiväisiä selittelyjä.

– On ollut paljon puhetta. Vähemmän puhetta ja enemmän tekoja. Siitä lähtien, kun Joshua tuli toimistolleni, hän on halunnut olla kiistaton maailmanmestari. Tiedämme, mitä meidän täytyy tehdä. Huomisesta lähtien alamme työstää ottelua Tyson Fury -ottelua. Se on ainoa isoin ottelu nyrkkeilyssä. Se on isoin ottelu Iso-Britannian nyrkkeilyhistoriassa, Hearn hehkuttaa.

Hearn vakuuttaa Joshuan olevan valmis uransa kovimpaan taistoon.

– Tiedän, että hän haluaa sitä. Hän on maailman paras raskaansarjan nyrkkeilijä, lupaan sen. Joshua murtaa hänet, hän tyrmää hänet, Hearn vakuuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat