Annette on maailman vanhin kolmossivun tyttö – katso kuvat

Annette Edwards on maailman vanhin kolmossivun tyttö. Kuudenkymmenen vuoden kypsässä iässä Edwards iloitsee Guinnessin ennätystenkirjaan painetusta saavutuksestaan.

– Olen todella iloinen ennätyksestäni, Annette Edwards, yhdeksän lapsen isoäiti Worchesterista sanoo.

Edwards aloitti malliuransa jo 16-vuotiaana. Hän on poseerannut vuosien varrella muun muassa Playboylle, ja suunnittelee jatkavansa mallintöitä tulevaisuudessakin.

– Jatkan tätä niin kauan kun kroppani on hyvässä kunnossa. Joidenkin mielestä se saattaa olla väärin, mutta minä tykkään esiintyä yläosattomissa. Ihmiset ovat yläosattomissa rannallakin, joten miksi ei sitten valokuvissa?

– Poseeraisin Playboylle uudestaankin, jos kutsu kävisi. Viimeksi olin 45-vuotias, mutta luulen, että Playboylla on ikäraja, ja minä olen nyt jo ohittanut sen.

Kauneusleikkauksia tuhansilla euroilla

Edwards on teettänyt itselleen kauneusleikkauksia noin 22 000 eurolla uraansa edistääkseen. Operaatioihin ovat kuuluneet muun muassa kasvojenkohotus, poski- ja leukaimplantit, botox-ruiskeet sekä rintojen kohotusleikkaus. Rintaimplantit hän kertoo hankkivansa, jos se jossain vaiheessa tuntuu tarpeelliselta.

Edwards kertoo iän tuoneen hänelle lisää ammattiylpeyttä.

– Olen oikeastaan nyt ylpeämpi urastani kuin koskaan, vaikka ikää onkin tullut.

Alan hän kertoo säilyneen samanlaisena vuosien läpi.

– Olen nähnyt paljon asioita, jotka ovat järkyttäneet minua. Olen muun muassa joutunut kävelemään ulos kuvauksista, koska kuvaajat ovat vaatineet minua riisuutumaan kokonaan. Ja he tekevät sitä edelleen, painostavat nuoria vasta alalle tulleita tyttöjä.

Edwards toimiikin nyt tukena 16-vuotiaalle tyttärelleen Paigelle, joka haaveilee huippumallin urasta. Edwards on muun muassa poseerannut kuvissa tyttärensä kanssa.

– Onneksi hänellä on minut ohjaamassa. Häntä ei glamour-mallin ura kiinnosta, mutta jos hän joskus siitä kiinnostuisi, en voisi oikein kieltääkään häntä, olenhan itse tehnyt saman.

Lähde: newstoday.co.uk

Kuva: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja