Anne Kukkohovin kesä sujui vauhdikkaasti – "Käyn deiteillä ja olen onnellinen sinkkuna"

6:29
Anne Kukkohovi kertoo MTV Uutisten haastattelussa kesäkuulumisiaan ja ennakoi tulevaa Koko Suomi leipoo -kautta

Juontaja Anne Kukkohovin kesä sujui tv-töiden merkeissä, mutta siihen mahtui myös deittailua.

Juontaja Anne Kukkohovi kertoo MTV Uutisten haastattelussa, että kesä sujui kiireisissä merkeissä. Kukkohovi kuvasi kesällä Koko Suomi leipoo -ohjelman uutta tuotantokautta ja kertoo olleensa mukana myös toisessa tv-tuotannossa.

– Koronan vuoksi sitä oli alussa vähän huolissaan, miten kaikkien töiden suhteen tulee käymään, mutta kaikki hyvin, loppu hyvin. Ihana ja vauhdikas kesä on ollut, Kukkohovi summasi Koko Suomi leipoo -ohjelman kuvauksissa.

Kukkohovi ilmoitti eronneensa pitkäaikaisesta puolisostaan ja lapsensa isästä Jonista alkuvuodesta 2018. Eron jälkeen Kukkohovi on kertonut avoimesti sinkkuelämästään.

Hän vahvistaa viihtyvänsä edelleen sinkkumarkkinoilla.

– Käyn deiteillä, ja olen ihan onnellinen sinkkuna.

Deittailua Kukkohovi on kertonut usein harrastavan ulkomailla. Kun koronarajoitukset rajoittivat matkailua keväästä lähtien, hän kertoo tutustuneensa myös Suomen deittailukulttuuriin.

– Se on itselle kiva, ettei kukaan tunne, jos tapailee muussa maassa asuvaa ihmistä. Ihmiset ottavat silloin vain pelkkänä Annena. Täällä on ujo olo, kun julkisuus on mukana ja moni vierastaa sitä, hän pohtii.

Millaisia mietteitä Anne Kukkohovilla on tulevasta Koko Suomi leipoo -kaudesta ja millainen leipuri hän on itse? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Koko Suomi leipoo -ohjelman uudet jaksot myöhemmin syksyllä MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja