Anna: Anne Kukkohovi avoimena elämästä eron jälkeen: ”Talous on ollut haaste”

9:00

Viime vuosi oli Anne Kukkohoville elämän vaikein. Kukkohovin äiti kuoli syöpään ja hän erosi 17 vuoden avioliitosta. Entinen malli ja yrittäjä kertoo Anna-lehden haastattelussa uudesta elämänvaiheestaan.

Anne Kukkohovi, 47, kertoi viime helmikuussa eronneensa Joni-puolisostaan jo kesällä 2017. Keväällä edessä oli muutto omaan asuntoon yhdessä 17-vuotiaan pojan kanssa.

Kukkohovi kertoo Anna-lehden haastattelussa, että elämä pitkän liiton jälkeen vaati totuttelua.

VIDEO: Anne Kukkohovi: "En ymmärrä miksi syöpädiagnoosiin kuuluu häpeän tunne"

– Olen keskellä sopeutumisprosessia. Ei 17 vuoden avioliiton jälkeen opita yksineläjäksi hetkessä, Kukkohovi toteaa.

Kukkohovi toteaa harkinneensa eroa niin pitkään, että hän oli käsitellyt siihen liittyvän tuskan jo ennen varsinaista eroa. Arjessa on kuitenkin paljon uutta pohdittavaa. Lamppujen vaihtamisen ja television asennuksen ohella Kukkohovi on joutunut miettimään myös raha-asiansa uudelleen.

– Talous on ollut haaste. Eron jälkeen täytyy yhtäkkiä arvioida omia ja teinin kuluja eri tavalla kuin parisuhteessa, jossa kaikki jaetaan. Uuteen asuntoon pitää väistämättä tehdä hankintoja, hän pohdiskelee.


Kukkohovi nähdään tulevana syksynä rakastetun Koko Suomi leipoo -ohjelman juontajana. Ohjelma palaa ruutuun jo neljännen tuotantokauden jaksoin.

Lähde: Anna

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja