Anne Kukkohovi ikuisti hurjan seikkailun iholleen: "Tadaa!"

2:03
Katso videolta, mitkä asiat merimies-isää ja Anne Kukkohovia erityisesti yhdistävät, ja mitä Kukkohovi pitää pohdiskelevaisena luonteena tärkeänä.

Anne Kukkohovi kävi tatuoijan neulan alla.

Juontaja ja ex-malli Anne Kukkohovi hyppäsi noin vuosi sitten kohti seikkailua osallistuessaan Atlantin yli -tosi-tv-ohjelman kolmannelle tuotantokaudelle.

Juontaja kertoi taannoin Instagram-tilillään päättäneensä ikuistaa reissun iholleen tatuoinnin muodossa. Hän jakoi someseuraajilleen kuvan käsivarteensa nakutetusta merenneitotatuoinnista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Atlantin yli seilaaminen oli minulle niin voimaannuttavaa ja merkityksellistä, että tadaa! Kukkohovi kirjoittaa kuvansa yhteydessä.

Kukkohovin someseuraajat kehuvat tämän uutta tatuointia postauksen kommenttikentässä.

– Onpa hieno, yksi kirjoittaa.

– Legendaarista! toinen heittää.

– Hyvältä näyttää. Sopii hyvin, kolmas ylistää.

MTV Uutiset tapasi Kukkohovin Atlantin yli -ohjelman mediatilaisuudessa elokuussa. Juontaja kertoi tuolloin reissun olleen hurja ja rankka, mutta silti hänelle jääneen päällimmäisenä mieleen reissuporukan nauru.

– Nauroimme todella paljon varsinkin yövuorossa. Yöhän kestää merellä 12 tuntia ja päivä 12 tuntia. Meno oli hulvatonta, mutta toki myös rankkaa. Univaje oli älytöntä, eikä sellaiseen tilanteeseen normaalisti pääse. Siellä oltiin kolme viikkoa oikeastaan nukkumatta. Kyllä siellä kikatteli ihan itsekseenkin, Kukkohovi kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja