Annan, 21, huuliin on laitettu täytteitä 15 kertaa – joutui poistamaan kaikki täyteaineet: "Kaikki sanovat, että näytän paremmalta ilman niitä"

Tätä mieltä helsinkiläiset ovat pistoshoidoista 2:32
Tätä mieltä helsinkiläiset ovat pistoshoidoista!

Parikymppinen Anna julkaisi videon siitä, miten hän joutui poistattamaan kaikki huulitäytteensä. Aiheesta kertoo News.com.au-sivusto.

Päivittäisestä elämästään TikTok-videoita julkaiseva 21-vuotias Australiassa asuva Anna Paul on ottanut kuluneen kolmen vuoden aikana huulitäytteitä 15 kertaa. Hiljattain hän jakoi videon siitä, miten huulitäytteet poistettiin. 

Anna kertoo käyneensä monilla eri klinikoilla ottamassa huulitäytteitä. Tämän seurauksena täyteaineita on ilmeisesti kulkeutunut hänen kasvoissaan sellaisiin paikkoihin, joihin ei olisi pitänyt.

– Täyteainetta on alkanut kulkeutua huulteni yläpuolelle, missä sitä ei pitäisi olla. Tämän vuoksi joudun poistattamaan kaikki täyteaineet, jotta niitä voidaan laittaa uudelleen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvasi videon huulitäytteiden poistamisesta

Anna meni poistattamaan aineet eräälle kauneusklinikalle. Hänen huuliinsa injektoitiin täyteaineita liuottavaa ainetta. Sen jälkeen hänen huulensa olivat turvonneet usean tunnin ajan ja mustelmilla monta päivää. 

Anna kertoo, että hänestä on ollut aika pelottavaa nähdä, miten turvonneet hänen huulensa ovat olleet poistoprosessin takia.

– Täyteaineiden poistattaminen on ollut paljon kivuliaampaa kuin niiden laittaminen alun perin. Tuntuu kuin huulissani olisi ollut happoa ja koska huulissani oli niin paljon täytettä, ne turposivat todella paljon.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lisää huulitäytteitä myöhemmin

Annan TikTok-tilillä on yli 800 000 seuraajaa. Hän kertoo yllättyneensä siitä, miten ihmiset ovat reagoineet siihen, että hän poistatti täyteaineet. 

– Ihmiset ovat reagoineet todella positiivisesti. Kaikki sanovat, että näytän paremmalta ilman niitä.

Anna itse ei luonnollisista huulista välitä. Hän aikoo suunnata klinikalle täyttämään huulet uudelleen parin viikon päästä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lähde: News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat