Annabel, 56, sai tietää kuolevansa syöpään – jätti ensitöikseen aviomiehensä

Turhautunut kotirouva jätti aviomiehensä kuultuaan kuolevansa pian.

Kun Annabel Nnochirille, 56, kerrottiin viime vuonna, että hänen luusyöpänsä oli edennyt neljännelle asteelle, ja elinaikaa olisi jäljellä 2,5 vuotta, hän päätti elää loppuelämänsä juuri niin kuin itse halusi.

Nnochiri pyysi lapsiltaan lupaa, jotta hän voisi jättää miehensä, heidän isänsä. Aviomiehen jättäminen oli ensimmäinen kohta listalla asioista, joita hän halusi tehdä ennen kuolemaansa.

– Minulla oli hyvä elämä, mutta tunsin olevansi täysin ansassa, ja halusin vapaaksi, nainen perustelee.

"Molemmat sanoivat, että olisin onnellisempi..."

Lapset, 19-vuotias poika ja 16-vuotias tytär, antoivat siunauksensa. Heidän mielestään äiti olisi onnellisempi eron jälkeen.

– Jos he eivät olisi olleet samaa mieltä, en olisi tehnyt sitä, mutta molemmat sanoivat, että olisin onnellisempi, jos lähtisin.

Niinpä Nnochiri vietti seuraavat puoli vuotta suunnitellen uutta elämäänsä. Tällä välin aviomiehellä ei ollut aavistustakaan siitä, että vaimo oli käyttämässä perintörahoja ostaakseen oman asunnon.

Rankka elämä

Nnochirin elämä ei ole ollut helpoimmasta päästä. Rintasyövästä vuonna 2010 selvinnyt nainen järkyttyi kaksi vuotta myöhemmin, kun hänen vanhempansa kuolivat kolarissa. Samana vuonna hän alkoi tuntea jalassaan kipua, joka paheni muutamassa kuukaudessa liki sietämättömäksi. Koepala paljasti, että Nnichirin lantiossa oli kasvain. 

Myöhemmin hän sai kuulla tuomionsa. Hänellä olisi 2,5 vuotta elinaikaa.

Nnochiri oli jo aiemmin puhunut ystäviensä kanssa avioliittonsa loppumisesta. Kun hän sai kuulla kuolevansa, hän päätti, että oli eron aika.

– En halua laittaa päivällistä joka ilta... Haluan olla vapaa, nainen kertoo ajatelleensa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Puolen vuoden suunnittelujen jälkeen Nnochiri kertoi vihdoin miehelleen lähtevänsä.

– Kun kerroin hänelle, hän ajatteli sen olevan vain vaihe, ja että palaisin hänen luokseen.

Nnochiri ei kuitenkaan tehnyt niin. Pariskunnalla on kuitenkin nyt hyvät välit.

– En lähtenyt ollakseni kenenkään toisen kanssa, mutta minulla on ollut sen jälkeen hyvin onnellinen rakkauselämä – ja hän on löytänyt toisen ja on myös onnellinen.

Taideopettajan työskentelevä Nnochiri on käyttänyt aikaansa maalamiseen, salsatunteihin ja matkusteluun. Nainen kokee, että syöpä on tehnyt hänestä itsevarmemman.

– Jos minulla ei olisi ollut syöpää, olisin ollut tylsä ihminen. Mutta sen ansiosta minusta on tullut paljon rohkeampi, tuhma vanhempi nainen, hän nauraa.

Lähteet: Mirror, Metro

***

5:07

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja