Anna Puun raskas päätös – keikat siirtyvät terveysongelmien vuoksi

Laulaja Anna Puu joutuu hölläämään keikkatahtiaan lääkärin määräyksestä.

Laulaja Anna Puu kertoo Facebook-tilillään tuoreessa postauksessa, kuinka on päättänyt siirtää keikkojansa terveydellisistä syistä. Keikkatauolta palannut Puu julkaisi syksyllä uuden albuminsa Rakkaudella, Anna Puu.

– Taas mä istun haikeena eteisessä. Siihen on syy. Kävin eilen äänilääkärillä. Loppupäivä menikin sitten itkua ja ikäviä uutisia nieleskellessä. Mun äänihuulet on lääkärin mukaan niin turvoksissa, että jos en nyt rauhoita keikkatahtia, niin kohta mulla ei ole enää ääntä millä laulaa, Puu kirjoittaa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Laulaja painottaa, ettei päätös keikkojen siirtämisestä ollut helppo. Fanit edellä menevä Puu halusi pyrkiä siihen, ettei mitään jouduttaisi lopullisesti perumaan. Puu kirjoittaa viestissään, että etsii paraikaa joulukuisille keikoilleen ympäri Suomea korvavia päiviä keväälle.

– Eli keikat, joita on mahdollista aikatauluttaa uudestaan, siirtyvät ensi vuoteen. Koska joulukonsertit eivät ole ajankohtaisia enää helmikuussa, niin UMOn "Kohti joulua" -konserttikiertueeseen ei ole tulossa muutoksia. 

– Oon maailman eniten pahoillani. Mun uuden vuoden lupaus on hoitaa ääni kuntoon ja olla taas täydessä iskussa ensi vuonna!, hän kirjoittaa.


Lue myös:

    Uusimmat