Anna Puu puhuu erostaan Valeäidin nauhoitukset -podcastissa: "Kamalinta on katsoa vierestä, että tekee päätöksen tavallaan itsekkäistä syistä"

Laulaja Anna Puu kertoo avoimesti avioerostaan Valeäidin nauhoitukset -podcastissa. Hän erosi aviomiehestään vuonna 2013.

Laulaja Anna Puu erosi aviomiehestään vuonna 2013, kun heidän yhteinen lapsensa oli kaksivuotias. Puu puhui tiistaina 13. maaliskusta Valeäidin nauhoitukset -podcastissa avoimesti eronsa syistä ja tuntemuksistaan prosessin aikana.

– Kamalinta on katsoa vierestä, että itse tavallaan aika itsekkäistä syistä tekee päätöksen ja sitten muut saa kärsiä siitä. Ja sitten samaan aikaan tietää, ettei mitään vaihtoehtoa myöskään ole, Anna Puu sanoo.

Laulaja meni entisen miehensä kanssa naimisiin pian sen jälkeen, kun Puu oli tullut toiseksi Idols-laulukilpailussa vuonna 2008. Pariskunnan tytär syntyi vuonna 2010.

Anna Puu kertoo olevansa ahkera mietiskelijä, jolla saattaa olla toisinaan taipumusta ikävien asioiden sivuuttamiseen. Huolet tulevat kuitenkin aina loppujen lopuksi esiin, eikä niitä voi enää sivuuttaa.

– Jossain vaiheessa ne asiat vyöryvät aika pahasti päälle. Ja sitten kun se menee kuppi nurin, niin sitten omalla kohdallani se todella menee nurin ja sitten sitä ei enää... se on vaikea kääntää enää siinä vaiheessa.

Puu kertoo yllättyneensä vauva-arjen keskellä siitä, kuinka yhteinen vanhemmuus ei tuntunutkaan luontevalta. 

–  Minua yllätti kaikista eniten, että siitä tuli sellaista "sun vuoro", eikä niin että se menisi jotenkin luontaisesti. Jotenkin molemmat yrittää pitää kynsin ja hampain kiinni siitä omasta asiastaan. 

Puun mukaan tilanteessa syntyi usein helposti tunne, ettei toinen osapuoli osallistu yhteisiin asioihin tarpeeksi paljon. Näin ollen yhtäkkiä parisuhteesta tuleekin onnellisuuden sijaan kirjanpitoa.

Valeäidin nauhoitukset -podcastin voi kuunnella kokonaisuudessaan täällä.

Viime syksynä Anna Puu esitteli Instagram-seuraajilleen uuden tyylinsä. Nainen oli pätkäissyt vaaleat kutrinsa lyhyemmiksi.

– Mulla on ihana yllytyshullu kampaaja, joka auttaa toteuttamaan mun tukkaunelmia, hän kirjoitti kuvatekstiin. 

Katso artikkelin yläosassa video Mökkireissu-ohjelmasta.

Lue myös:

    Uusimmat