Anna: Miehensä kuolemasta toipuvalle Nina Mikkoselle tulvii iskuviestejä: "Luuletko minun olevan peitonheiluttajaa vailla?"

Timo T.A. Mikkonen menehtyi tammikuussa pitkän taistelun jälkeen. Nina Mikkonen kertoo perheen elämästä kuoleman jälkeen Anna-lehden haastattelussa.

Liikemies ja mediapersoona Timo T.A. Mikkosen elämä romahti lokakuussa 2011, kun hän sai kallonpohjavaltimotukoksen. Tukos sai aikaan useita aivoinfarkteja, joiden vuoksi Mikkonen sokeutui, halvaantui ja menetti lähimuistinsa.

Mikkonen eli viime tammikuuhun saakka. Hänen rinnallaan seisoi puoliso Nina, joka toimi hänen omaishoitajana. Viimeisenä elinvuotena Timo kaipasi hoitoa 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa.

Nina Mikkonen kertoo Anna-lehden haastattelussa, ettei ole kokonaan ymmärtänyt miehensä kuolleen. Hän puhuu miehelleen yhä päivittäin ja välillä toivoo, että hän pääsisi jo eteenpäin.

– Tulisipa jo päivä, jolloin tämä kuristava tunne sydämessäni helpottaisi, Nina huokaa Anna-lehden haastattelussa.

Nyt Ninasta tuntuu, että elämässä on tyhjiö ja tarve olla avuksi on suuri.

– Tuntuu hölmöltä sanoa näin kahden alaikäisen lapsen äitinä, mutta tuntuu kuin minulla ei olisi enää mitään tekoa. Kun hoidin Timoa, elämälläni oli tarkoitus. Hän tarvitsi minua ympäri vuorokauden. Nyt sisälläni on tyhjiö. En osaa tai halua olla niin, etten voi olla hyödyksi tai avuksi jollekin. Se tuntuu pahalta.

Nina paljastaa myös, että useat miehet ovat lähestyneet häntä sosiaalisessa mediassa Timon kuoleman jälkeen. Viestejä tuli jopa jo silloin, kun Timo oli vielä elossa. 

– Yhdelle latasin suoraan, että luuletko todella minun olevan peitonheiluttajaa vailla. Vierastan tätä aikaa, jossa ajatellaan, että elämässä tärkeitä on vain seksi.

Timo T.A. ja Nina Mikkonen alkoivat seurustella vuonna 2000. Suhde sai tuolloin paljon julkisuutta, sillä Timo T.A oli vielä naimisissa ensimmäisen vaimonsa Tuiren kanssa. Myös Ninan ikää hämmästeltiin, sillä hän oli yli 15 vuotta Timoa nuorempi.

Nina ja Timo menivät naimisiin maaliskuun 31. päivänä vuonna 2001 Helsingin Vanhassa kirkossa. Pari lähti häämatkalle Mauritiukselle ja siellä alkunsa sai parin esikoinen, tammikuussa 2002 syntynyt Mikael.

Lähde: Anna

Lue myös:

    Uusimmat