Anna Kournikovan ja Enrique Iglesiaksen kolmas lapsi yllätti syntyessään koko maailman – ex-tennistähti jakoi nyt harvinaisen videon vuoden täyttäneestä tyttärestään

0:30
Katso videolta kooste supertähtien upeista raskaustyyleistä!

Anna Kournikova jakoi sosiaalisessa mediassa harvinaisen ja hellyttävän videon vuoden täyttäneestä Mary-tyttärestään.

Venäläinen entinen tennistähti Anna Kournikova jakoi Instagram-tilillään lauantaina 30. tammikuuta harvinaisen yhteisvideon kuopuksensa Maryn kanssa. Kournikovan ja poptähti Enrique Iglesiaksen nuorimmainen täytti samana päivänä vuoden.

Kournikovan jakamalla videolla hän istuu pienen tyttärensä kanssa ulkoportailla katsellen merelle. Videolla vuoden ikäinen Mary jokeltaa ja hänen äitinsä juttelee tälle äidinkielellään venäjäksi. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tyttöjen juttuja, Kournikova kuvailee englanniksi videonsa päivityksen yhteydessä. 

Samana päivänä Kournikova julkaisi myös suloisen otoksen pienestä päivänsankarista, jolla oli yllään mekko ja rusetti. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kournikovan puoliso Enrique Iglesias on kommentoinut vaimonsa julkaisuja runsaiden sydänten kera. 

Iglesiaksella ja Kournikovalla on myös 3-vuotiaat kaksoset Nicolas ja Lucy. Pariskunnan kolmas lapsi tuli syntyessään täytenä yllätyksenä koko maailmalle, sillä pari onnistui salaamaan Kournikovan raskauden lähestulkoon sen loppuun asti. Myös kaksosia odottaessaan pariskunta piti Kournikovan raskauden visusti salassa. 

Kournikova ja Iglesias ovat pitäneet yhtä vuodesta 2001 lähtien ja vuonna 2016 he paljastivat olevansa naimisissa. Pariskunta tapasi aikoinaan Iglesiaksen Escape-kappaleen musiikkivideon kuvauksissa. 

Pariskunta on aina pysytellyt julkisuudessa hyvin vaitonaisena yksityiselämästään. Ylpeät vanhemmat julkaisevat kuitenkin harvakseltaan kuvia ja videoita lapsistaan sosiaalisessa mediassa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja