Ankea päivä? Nämä faktat nostavat hymyn huulillesi!

Oletko allapäin? Et kauan, sillä nämä hellyttävät faktat tuovat hymyn huulillesi.

Verkkosivusto Redditin käyttäjä AaronM97 tunsi itsensä alakuloiseksi ja pyysi muita sivuston käyttäjiä piristämään häntä iloisilla faktoilla. Iloisia faktoja tulvikin yli 11 000 ja The Huffington Post listasi niistä parhaat.

Fakta: Jos soseuttaisit elävän pesusienen ja jättäisit soseen kulhoon yön yli, aamulla sinua odottaisi korjaantunut pesusieni. Soseutuksesta selvinneet solut nimittäin löytävät toisensa ja muodostavat yhdessä uuden kokonaisuuden.

Fakta: Kuusivuotias englantilaispoika kirjoitti näin rautatiemuseolle pyytäen päästä töihin: ”Minulla on sähköinen junarata. Olen hyvä käyttämään sitä. Osaan hallita kahta junaa samaan aikaan.” Rautatiemuseo antoi kuin antoikin pojalle työn "hauskuuden johtajana”.

Fakta: Pingviinit sitoutuvat koko elämäksi ja kosivat kumppaniaan antamalla tälle pienen kiven.

Fakta: Sokeat hymyilevät samalla tavalla kuin muutkin, vaikkeivät ole koskaan nähneet kenenkään hymyilevän. Hymy syntyy luonnostaan.

Fakta: Nalle Puhin ääninäyttelijä Jim Cummings käyttää osan vapaa-ajastaan soitellen sairaaloiden syöpäosastoille. Hän kertoo Nalle Puhina syöpää sairastaville lapsille, miten paljon rakastaa heitä, ja miten rohkeita he ovat.

Fakta: Olet koskettanut monen elämää, vaikka vain lyhyen hetken. Näyttelit sivuosaa ehkä vain sekunnin sadasosan ajan, mutta kävit heidän mielessään joka tapauksessa. Olet koskettanut jokaisen ihmisen elämää, jonka kanssa sinulla on ollut katsekontakti.

Kuvat: Shutterstock

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja