Angela McCoy: Andy on hyvin romanttinen

Angela McCoy kertoo hänen ja Andyn parisuhteesta MTV3.fille.

Subin Julkkis Big Brother -ohjelmassa ihastuttanut Andy McCoy kertoi keskiviikkona luovuttavansa Big Brotherissa. Monien Andyn fanien harmiksi yksi talon suurimmista yllättäjistä poistettiin talosta keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Andyn poistuminen taitaa olla hyvä uutinen ainoastaan Angela McCoylle, joka on kaivannut miestään kipeästi.

Andy ja Angela McCoy ovat olleet yhdessä 24 vuotta ja parin rakkaus tuli esiin myös BB-talossa, jossa Andy useaan otteeseen ikävöi ”fantastista gimmaansa”. Moni varmasti yllättyikin Andyn pehmeästä puolesta.

– Lavalla Andy on erilainen, mutta nyt kaikki näkivät oikean puolen hänestä.

Angela ylistääkin miehensä olevan hyvin huomaavainen ja romanttinen.

– Andy on romanttisin mies, ketä tunnen. Nimenomaan, sitä hän juuri on, romanttinen. Andy on myös hellä ja fiksu. Mieti nyt, hän on lukenut vaikka mitä ja puhuu kymmentä eri kieltä ja vielä eri murteilla.

Nöyrästi elämään suhtautuvalle pariskunnalle rakkauden osoittaminen teoilla on tärkeää.

– Me emme ole materialisteja, joten ei lahjoilla ei ole väliä. Laadulla on väriä, ei määrällä, mutta ei tavaroiden suhteen, vaan rakkauden. Rakkaus on rikkautta, ei tavarat, joita saa.

Taiteilijanakin tunnettu Andy on muun muassa tehnyt kauniita onnittelukortteja rakkaalleen. Sanojen ja tekojen sijaan Angela kehotta kaikkia nauttimaan parisuhteiden pienistä onnellisista hetkistä.

– Andy on niin romanttinen, hänen kanssa jokainen päivä on syntymäpäivä tai hääpäivä. Unohtakaa sanat, kyllä teot merkitsevät enemmän kuin puheet. Niinkin yksinkertainen asia, kuin aito hymy. Pitää olla onnellinen kaikista päivistä ja vaikka siitä, että emme ole sodassa.

– Olemme toistemme vastakohtia, mutta samalla täydennämme toisiamme. Olen kaivannut häntä niin paljon, että kuulostan ihan Andyn fanilta kun puhun siitä, Angela nauraa.

Välillä Angela kertoo Andyn innostuvan jostain hänen lauseistaan yhtäkkiä ja saavan niistä inspiraatiota biiseihin.

– Laitan meillä paljon ruokaa ja joskus Andy saattaa yhtäkkiä kehitellä biisiä, melodiaa ihan vain keskustelustamme. Sitten hän saattaa huutaa minua katsomaan, mutta en minä saman tien mene. Sanon vain, että nyt on ruoan laitto kesken. Opetelkaa naiset kokkaamaan, sillä tie miehen sydämeen menee vatsan kautta.

Lue lisää BB-uutisia Big Brother -sivustolta.

Lue myös:

    Uusimmat