Angela McCoy analysoi: Syyt Andyn luovuttamiseen

Angela McCoy tietää, mitkä asiat ärsyttivät Andya eniten BB-talossa.

Legendaarinen rokkari Andy McCoy osallistui monien yllätykseksi Subin Julkkis Big Brother -ohjelmaan. Kokemuksen aikana katsojat ovat saaneet yllättyä ja muuttaa mielipiteitään Andystä. Rokkari on ihastuttanut talossa ottamalla muita huomioon ja paljastamalla romanttisen puolensa ikävöimällä Angelaa. Katsojien suureksi suruksi yhdeksättä päivää talossa viihtynyt rokkari ilmoitti Big Brotherille keskiviikkona luovuttavansa. Angela McCoy on ikävöinyt miestään paljon, joten hän on iloinen Andyn päätöksestä.

– Minulla on ollut niin kova ikävä Andya, olen niin onnellinen siitä, että hän tulee kotiin. Olen riemuissani ja onnellinen. Suhteessamme on paljon ehdotonta rakkautta, olen kaivannut häntä niin paljon.

24 vuoden yhteiselon ja 22 avioliittovuoden jälkeen pari tuntee toisensa hyvin ja Angela seurasikin tiiviisti BB-talon tapahtumia ja Andyn eleitä.

– Olen onneksi voinut seurata Andyä 24/7-palvelun kautta, se on ollut fantastista. Oikeasti en uskonut, että hän kestäisi näin kauan, Angela myöntää.

Luovalle muusikolle rakkaiden virikkeiden puuttuminen talosta oli rankkaa. Angela uskookin tietävänsä, mikä teki miehen onnettomaksi talossa ja mitkä olivat hänelle rankimmat hetket.

– Ymmärrän täysin Andyn päätöksen, hän on välillä näyttänyt niin onnettomalta. Andy kaipasi tosissaan kitaraa ja piirtämistä. Eihän hän ole koskaan elämässään ollut erossa kitarastaan näin kauaa. Hän ei ole koskaan ollut tilanteessa, että hän ei voi soittaa kitaraa. Hän osaa tehdä hienoja puupiirroksia ja nyt hänellä ei ole ollut edes luonnoslehtiötä talossa, nyt hän ei voinut tehdä mitään käsillään.Andy ei vain kestänyt sitä, hei haloo, ilman kitaraa ja kaikkea, Angela pohtii.

Rokkia rakastava Andy on musiikin suhteen moniruokainen, mutta lauantaina Andy joutui kuuntelemaan DJ:n soittamaa musiikkia. Se olikin kova paikka Andylle, joka kertoi talossa näkevänä punaista musiikin takia. Angela ymmärtää täysin Andyn hermostumisen, sillä Andy ei yksinkertaisesti voi sietää teknomusiikkia. Andy ei myöskään kestä pahan puhumista selän takana.

– Hän ei yksinkertaisesti voi sietää selän takana pahan puhumista, se on yhtä hel**ttiä sekä minulle että Andylle, emme vain tee niin. Ei hän kestänyt sitä, hänhän sanoi jo talossa, että ei voi sietää sellaista. Aivan liikaa muiden haukkumista Andyn korville.

Angela on jo valmistautunut Andyn kotiin paluuseen.

– Aion hemmotella Andyä ja kokata hänelle jotain ihanaa ruokaa. Hän rakastaa tekemääni pasta carbonaraa ja bolognesea.

Lue lisää BB-uutisia Big Brother -sivustolta.

Lue myös:

    Uusimmat