Tällaisia uusia emojeja Androidiin tulee pian - Android P:n kolmas esiversio julkaistiin

Google kulkee kohti seuraavan merkittävän Android-version, Android P:n, julkaisua 2-3 kuukauden päästä. Nyt Android P:stä julkaistiin kolmas lähinnä sovelluskehittäjille tarkoitettu esiversio, joka on samalla myös Android P:n toinen beetatestiversio.

Android P DP3:n uudistuksiin lukeutuvat muun muassa 157 uutta tai uudistunutta emojia, minkä lisäksi käyttöjärjestelmän rajapinnat sovelluskehittäjille ovat nyt valmiita ja sovelluskehittäjät voivat alkaa viimeistellä sovelluksiaan yhteensopiviksi Android P:n kanssa.

Googlen Pixelin, Pixel XL:n, Pixel 2:n ja Pixel 2 XL:n lisäksi Android P:tä pääsee jo testaamaan Sony Xperia XZ2:lla, Essential Phonella, Nokia 7 Plussalla, Xiaomi Mi Mix 2S:llä, Oppo R15 Prolla, Vivo X21:lla ja OnePlus 6:lla.

Uudet emojit sisältävät monia pieniä viilauksia, mutta myös merkittävämpiä muutoksia. Google on esimerkiksi nyt muuttanut tarjotut vakioversiot pariskunta- ja perhe-emojeista sukupuolineutraaleiksi.

Aivan uusina emojeina mukaan tulevat muun muassa kylmä ja kuuma hymiö, laama, mango, skeittilauta ja lankakerä.

Uusia ovat myös punapää-emojit, kuten myös kihara- tai valkohiuksiset sekä kaljut ihmiset. Erinäisten emojien designia on myös hienosäädetty – pekoni on paistetumman näköistä ja salaatista on poistettu kananmuna. Suurempi muutos on tapahtunut pistoolissa, joka on muutettu revolverista vesipyssyksi muiden alustojen tavoin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja