Tällaisia uusia emojeja Androidiin tulee pian - Android P:n kolmas esiversio julkaistiin

Google kulkee kohti seuraavan merkittävän Android-version, Android P:n, julkaisua 2-3 kuukauden päästä. Nyt Android P:stä julkaistiin kolmas lähinnä sovelluskehittäjille tarkoitettu esiversio, joka on samalla myös Android P:n toinen beetatestiversio.

Android P DP3:n uudistuksiin lukeutuvat muun muassa 157 uutta tai uudistunutta emojia, minkä lisäksi käyttöjärjestelmän rajapinnat sovelluskehittäjille ovat nyt valmiita ja sovelluskehittäjät voivat alkaa viimeistellä sovelluksiaan yhteensopiviksi Android P:n kanssa.

Googlen Pixelin, Pixel XL:n, Pixel 2:n ja Pixel 2 XL:n lisäksi Android P:tä pääsee jo testaamaan Sony Xperia XZ2:lla, Essential Phonella, Nokia 7 Plussalla, Xiaomi Mi Mix 2S:llä, Oppo R15 Prolla, Vivo X21:lla ja OnePlus 6:lla.

Uudet emojit sisältävät monia pieniä viilauksia, mutta myös merkittävämpiä muutoksia. Google on esimerkiksi nyt muuttanut tarjotut vakioversiot pariskunta- ja perhe-emojeista sukupuolineutraaleiksi.

Aivan uusina emojeina mukaan tulevat muun muassa kylmä ja kuuma hymiö, laama, mango, skeittilauta ja lankakerä.

Uusia ovat myös punapää-emojit, kuten myös kihara- tai valkohiuksiset sekä kaljut ihmiset. Erinäisten emojien designia on myös hienosäädetty – pekoni on paistetumman näköistä ja salaatista on poistettu kananmuna. Suurempi muutos on tapahtunut pistoolissa, joka on muutettu revolverista vesipyssyksi muiden alustojen tavoin.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja