Kuvat: Unohtakaa kaula-aukot – täältä tulee alatissi! Tähtien muotivillitys kääntää katseet

Yhä useampi tähti on lähtenyt mukaan muotivillitykseen, jossa ei keskitytä rintavakoon tai sivutissiin, vaan paljastetaan rinnan alaosa.

Yhä useampi tähti on astunut punaiselle matolle asussa, joka paljastaa rinnan alaosan.

Alatissien vilauttelusta on tullut hetki hetkeltä suositumpaa, ja mallia ovat näyttäneet niin laulajatähdet Jennifer Lopez ja Rihanna kuin ex-missi Lotta Hintsakin





Laulajatähti Rihanna on ottanut itselleen jopa niin kutsutun "alatissitatuoinnin".

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Punaisella matolla on myös nähty Little Miss Sunshine -elokuvasta lapsena suuren yleisön tietoon ponnahtanut Abigail Breslin, jonka kaula-aukko antoi vilauksen nuoren naisen alatissistä.

Myös tositelevisiotähti Kendall Jenner on paljastanut alatissinsä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Alatissivillitys on myös saavuttanut suomalaiset. Muun muassa vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Hintsa poseerasi pikkuruisissa bikineissä, jotka paljastivat naisen alatissin.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Näyttääkin siis siltä, että alatissi on tullut jäädäkseen. Käsite tunnetaan myös sosiaalisessa mediassa. 

Kiinasta lähti liikkeelle haaste, jossa asetetaan kynä rinnan alle, ja pyrkimys on saada se pysymään siinä. Kampanja kulkee sosiaalisessa mediassa nimellä #underboobpenchallenge, ja kuvia on jaettu esimerkiksi Twitterissä ja Instagramissa runsain mitoin.

Joten unohtakaa syväänuurretut kaula-aukot ja sivutissit – mikäli näitä Hollywood-kaunottaria on uskominen, alatissit on tulevan kesän kuumin trendi. 

Lue myös:

    Uusimmat