Ammattilaisen kolme vinkkiä: Tältä näyttää kevään 2013 trendikkäin meikki

Suomen Huippumalli haussa -ohjelmasta tuttu meikkitaitelija Piia Hiltunen kertoi AVAlle kevään 2013 kolme meikkitrendiä.

1. Androgyyni nainen hehkuu aurinkoa

Meikkitaiteilija Piia Hiltunen meikkasi Suomen Huippumalli haussa -sarjan voittajan Meri Ikosen kevään 2013 henkeen, eli neutraaliin ja harmoniseen meikkiin, jossa luomilla hehkuu ruskean sävyt, poskilla kupari ja huulilla maanläheinen nude-huulipuna.

– Ruskeata ja paljon aurinkopuuteria. Tämä meikki on luonnollinen, kuin auringolta suudelman saanut, mutta samalla vähän jopa androgyyni. Hehkuva iho on kevään hitti, Hiltunen kuvailee.

Androgyynin naisen aurinkoiseen meikkiin sopivat luonnolliset hiukset.

2. Tummat silmät

Kevään yksi yllättäjistä on Hiltusen mukaan tumma silmämeikki, jollainen nähtiin esimerkiksi Guccin kevään 2013 muotia esittelevissä näytöksissä Milanon muotiviikolla jo syksyllä 2012.

Smokey eyes ruskean ja harmaan sävyillä ja lisäksi irtoripset. Tämä meikki on naisellisen kaunis ja pehmeä, mutta samalla tumma.

3. Kirkkaat huulet

Kirkas huulipuna on yksi Hiltusen ikisuosikeista. Nyt huulilla saa näkyä villitkin sävyt: oranssi, kirkas punainen ja pinkki.

– Mutta se on uutta, että huulet ovat mattaa. Päälle saa laittaa vähän puuteria, mutta paperiinkin painaminen riittää.

– Vaikka huulet tuntuisivat kuivilta, tämä näyttää ihanalta, nainen vinkkaa.

Hiltusen mukaan tämä meikkitrendi on heille, jotka haluavat leikitellä ja ovat meikkien suurkuluttajia.

– Saa revitellä ja yhdistellä. Huulissa on nähty myös kaksivärisyyttä. Saa yhdistää iloisia värejä: oranssia ja pinkkiä, punaista ja pinkkiä tai vaikka keskelle huulia kirkasta väriä.

AVA on myös Twitterissä!Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.Tykkää AVAsta myösFacebookissa!

Lue myös:


AVA / Jenni Junkala

Kuvat: Getty Images, AVA/Jenni Junkala, Max Factor, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja