Amerikkalaismies tajusi voittaneensa lotossa viimeinkin pääpotin – teki 22 miljoonalle jotain hyvin anteliasta: ”Lupaus on lupaus”

Toimittaja tekeytyi lottovoittajaksi - näin voittaja vastaanotetaan Veikkauksella 1:06
Toimittaja tekeytyi lottovoittajaksi – näin voittaja vastaanotetaan Veikkauksella.

Lotossa 22 miljoonaa voittanut Thomas jakoi summan hyvän ystävänsä kanssa, koska halusi pitää vuosia sitten antamansa lupauksen. Aiheesta kertoo muun muassa ABC News -sivusto.

Yhdysvaltain Wisconsinissa asuva Thomas Cook voitti lotosta 22 miljoonan dollarin päävoiton viime kuussa. Tuon summan hän jakoi pitkäaikaisen ystävänsä Joseph Feeneyn kanssa.

Miehet olivat vuonna 1992 luvanneet toisilleen, että mikäli jompikumpi heistä joskus voittaisi Powerball-loton päävoiton, he jakaisivat summan. He olivat lotonneet joka viikko siitä lähtien.

Ystävä luuli pilaksi

Thomas oli ostanut voitokkaan kupongin paikallisesta myymälästä. Pian sen jälkeen aamupalalla hän tarkisti numerot ja tajusi voittaneensa pääpotin.

Kun hän soitti Josephille ja kertoi hyvät uutiset, tämä ei ollut ensin uskoa korviaan. Hän epäili, että Thomas pilaili.

Kun Thomasilta kysyttiin, miksi hän pysyi päätöksessään jakaa summa, vastaus oli selkeä:

– Lupaus on lupaus.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eläkkeelle viettämään aikaa perheen kanssa

Lottovoittonsa jälkeen Thomas jäi eläkkeelle. Joseph oli eläköitynyt aiemmin. Kummallakaan ei ole ihmeempiä suunnitelmia voittorahoilleen, mutta tarkoitus olisi viettää enemmän aikaa perheenjäsenten kanssa.

– Voimme pyrkiä kohti niitä asioita, joita haluamme. En voisi kuvitella parempaa tapaa jäädä eläkkeelle. 

Lue myös:

    Uusimmat