Amerikkalaismies luuli varanneensa lennon Australiaan – halpa hintakaan ei vielä paljastanut mokaa: "Ajattelin, että se oli hyvä diili"

Amerikkalaismiehen unelmareissu Australiaan ei mennyt ihan putkeen, kun mies päätyi ihan muualle.

Yhdysvaltalainen, alun perin Jamaicalta kotoisin oleva Kingsley Burnett, 62, suunnitteli unellmiensa matkaa Australian Sydneyyn, mutta väärinymmärrys johdatti hänet jonnekin aivan muualle.

– Näin pienen, noin yhdeksän matkustajan koneen ja ihmettelin, että kuinka tämä vie minut muka Australiaan, Burnett kertoi New York Postille.

– Silloin tajusin virheen, jonka tein.

New Yorkissa asuva mies oli suunnitellut lentävänsä La Guardian lentokentältä Australiaan, jossa hän olisi astunut Sydneystä lähtevään risteilyalukseen, uutisoi Montanan paikallinen uutisasema Ktvq.

Burnett ymmärsi tilanteen todellisen laidan, kun hänen lentonsa laskeutui Billingsiin, Yhdysvaltoihin, ja hän näki lunta ja pienen lentokoneen, joka oli lennättämässä häntä ja muutamaa muuta Montanan Sidneyyn.

Sidney on noin 6 000 asukkaan kaupunki Montanan osavaltiossa, Australian Sydneyssä asuu yli viisi miljoonaa ihmistä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ajattelin, että se oli hyvä diili"

Billingsin lentokenttävirkailija vahvisti Burnettin mokan todeksi. 

Miehen mukaan moka pääsi syntymään, kun hän hämmentyi matkakohteiden lentokenttäkoodeista: SDY tarkoittaa Montanan Sidneytä, SYD Australian Sydneytä.

– Jonkun pitäisi korjata se.

Ja vaikka voisi kuvitella, että Sidneyn reissun halpa hinta olisi pistänyt hälytyskellot soimaan, Burnett kertoo, että oli yrittänyt olla säästäväinen reissun hinnassa ja oli vain ollut iloinen löytäessään niin halvan lennon.

– Ajattelin, että se oli hyvä diili, mies nauroi New York Postille.

Lentokenttävirkailija Carol Castellano yritti auttaa Burnettia virheen korjaamisessa, mutta hänkin ymmärsi pian, ettei mies millään ehtisi risteilylleen Australiassa. Niinpä hän varasi miehelle lennon takaisin New Yorkiin seuraavalle päivälle sekä yön majoituksen läheisessä hotellissa.

Burnett on kiitollinen avusta ja on varannut uuden reissun Australiaan kesäkuulle.

– Montanassa ei ollut kenguruita. Siellä oli Carol. Ja se oli tarpeeksi hyvä minulle, hän kiittelee.

Miehen majoittaneen hotellin johtaja Shelli Mann puolestaan kertoo, ettei kyseessä ollut edes ensimmäinen kerta, kun vastaava moka tapahtuu.

– Tämä on toinen kerta, kun meillä on ollut vieras, joka on yrittänyt päästä Australian Sydneyyn, hän kertoo.

Katso myös: Tämä matkailija oli hieman tietämätön lentokentän toimintatavoista

Tietämätön lentomatkustaja laittoi koiransa lentokentän turvatarkastuksen läpivalaisuun 0:57
Matkustaja laittoi koiransa lentokentän läpivalaisulaitteeseen.

Lähteet: New York Post, Ktvq

Lue myös:

    Uusimmat