19-vuotias itki kohtaloaan lentokentällä – ystävällinen lentäjä tuli apuun

Kiana, 19, ei päässyt huonon sään vuoksi lentämään määränpäähänsä. Ystävällinen lentäjä huomasi tytön hädän ja lupautui auttamaan.

United Airlinesin lentäjä päätti auttaa opiskelijaa, joka jäi toisen lentoyhtiön toiminnan vuoksi jumiin lentokentälle, kertoo USA Today

Kiana Coffin, 19, oli palamaassa Havaijilta yliopistoonsa, kun hänen lentonsa joutui kääntämään kurssia huonon sään vuoksi. Sen sijaan, että Kiana olisi päässyt takaisin Portlandiin, Oregoniin, hän löysikin itsensä Seattlesta.

Tyttö pantiin asumaan hotelliin ja "unohdettiin"

Kentältä Kiana oli soittanut isälleen paniikissa. Isä Dave suomii lentoyhtiötä siitä, että tyttö pantiin asumaan hotelliin ja "käytännössä unohdettiin".

– Yhdessä vaiheessa olin itse varaamassa lentoa ja menossa hakemaan hänet, mutta luojan armosta lentäjä Robert Fonte tuli elämäämme ja auttoi meitä, Dave kiittelee.

Kiana. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Lentäjä päätti selvittää tilanteen

Lentäjänä työskentelevä Robert oli nähnyt Kianan kentällä henkilökunnan jäsenen kanssa ja ajatellut, että nuori nainen on vaikeuksissa. Kiana oli alkanut itkeä, jolloin Robert oli mennyt tiedustelemaan tämän vointia.

Kiana oli selittänyt, ettei ole päässyt määränpäähänsä.

Robertilla itsellään on suunnilleen Kianan ikäinen tytär. Mies lähti lipunmyyntitiskille selvittämään, voisiko tilanteen ratkaista jotenkin.

"Kuules, laskuta se vain kortiltani"

United Airlines ei lennä Seattlesta Portlandiin. Robert ei kuitenkaan antanut ongelman haitata.

– Sanoin työntekijälle: "Kuules, laskuta se vain kortiltani". Me saisimme Kianan määränpäähän, johon hänen täytyi päästä, Robert kuvaili lentoyhtiön YouTube-videolla.

Dave kertoo, ettei voi sanoin kuvailla, miten ihana Robertin teko on.

– (Sanon tämän) isältä isälle: ei ole sanoja, joilla voisin kuvata kiitollisuuttani Robertia kohtaan, Dave kuvaa.

Tytär ei yllättynyt isän ihanuudesta

Robertin oma tytär Annelise ei yllättynyt isänsä toiminnasta.

– Hänellä on antelias sydän, ja hän rakastaa auttaa ihmisiä, tytär sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat