Amerikkalaisäiti antoi lapselle älykellon viihdykkeeksi – sitten alkoikin kuulua puhetta: "Mietin, onko joku jo matkalla tänne..."

Älykello pelasti miehen – soitti itsestään hätänumeroon 1:40
KATSO MYÖS: Älykello pelasti miehen soittamalla itse hätänumeroon, kun omistaja joutui pulaan!

Lapsen leikki älykellolla johti arvaamattomiin seurauksiin.

Amerikkalaisperheen 3-vuotias soitti vahingossa hätäpuhelun, vaikka hänen piti olla nukkumassa.  Michiganilaisperheen lapsi oli rimpauttanut virkavallalle älykellolla, kertoo UPI.com.

Antoi lapselle "toimimattoman" kellon

Äiti Andrea Hendrix oli antanut Landon-pojalle katseltavaksi Applen älykellon, jonka piti olla toimimaton. Kellossa oli Landonin suosikkihahmon, Mikki Hiiren, kuva.

– Se oli yksi aikaisemman malliston kelloja, ja ajattelin, etten ole käyttänyt sitä vuosiin, ei se varmaan ole yhteydessä mihinkään puhelimeen ja mitä haittaa voi olla siitä, että hän saa katsoa Mikki Hiiri -kelloa? Andrea kuvasi haastattelussa.

Kuuli lapsen juttelevan itkuhälyttimen kautta

Landonin piti olla päiväunilla, kun Andea kuuli yllättäen itkuhälyttimen kautta keskustelua. Keskustelun kulusta hän tajusi järkytyksekseen, että hänen poikansa puhuu hätäkeskuksen kanssa.

Lapsen piti olla nukkumassa, mutta sen sijaan tämä oli hiippaillut pikkuveljensä sänkyyn ja puheli nyt kellolle.

– Sen tapahtuessa hätäännyin täysin, en voinut uskoa, että hän soitti hätänumeroon. Mietin, kauanko tämä on ollut meneillään ja onko joku jo matkalla tänne, Andrea kuvailee.

Olivat jutelleet jo seitsemän minuutin ajan

Isä Leon ryntäsi makuuhuoneeseen keskeyttämään puhelin. Se oli jatkunut jo seitsemän minuuttia.

Perhe pyysi tapahtunutta anteeksi hätäkeskukselta.

– Olemme vilpittömän pahoillamme tästä virheestä ja siitä, että veimme heidän aikaansa, emme voisi olla enempää kiitollisia hätäkeskuspäivystäjille heidän työstään, Leon sanoo.

Katso myös: Tinsley-koira pelasti omistajansa – haki poliisit paikalle kolarin jälkeen:

Tinsley-koira pelasti omistajansa – haki  poliisit paikalle kolarin jälkeen 1:51

Lue myös:

    Uusimmat