Amber Heardin ja Johnny Deppin kohuoikeudenkäynnissä uusi käänne – valamiehistössä oli kutsumaton jäsen

MTV paikalla: Johnny Depp nousee lavalle Jeff Beckin kanssa Helsingissä – tällaiset ovat ennakkotunnelmat 5:38
Johnny Depp nousi lavalle Jeff Beckin kanssa Helsingissä – näin kohukonsertti sujui.

Amber Heard yrittää mitätöidä oikeuden päätöksen.

Entinen pariskunta Amber Heard, 36, ja Johnny Depp, 59, kävivät viikkojen ajan kunnianloukkausoikeudenkäyntiä, jonka tuomio luettiin kesäkuun alussa.Näyttelijä määrättiin maksamaan Deppille 10 miljoonaa dollaria vahingonkorvauksia kunnianloukkauksesta.

Nyt Heard yrittää tuoreiden tietojen mukaan mitätöidä kyseisen tuomion. Heard vaatii oikeuden päätöksen mitätöintiä vetoamalla hiljattain löytyneisiin tietoihin, jotka ilmenevät oikeuteen toimitetuista asiakirjoista.

Käytännössä Heard vetoaa siihen, että valamiehistöön saapui todistajaksi kutsumaton jäsen. Oikeuteen oli kutsuttu valamieheksi 77-vuotias henkilö, mutta hänen sijaansa paikalle olikin saapunut 52-vuotias henkilö, jolla oli sattumalta sama sukunimi ja osoite.

Heardin lakimiestiimin mukaan tämä vaikutti osaltaan Heardin saamaan tuomioon vahingollisesti. Asiakirjan mukaan "on syvästi huolestuttavaa", että todellisuudessa kutsumaton henkilö saapuu paikalle todistamaan "korkean profiilin ja valtavan julkisuuden saaneessa oikeudenkäynnissä." 

Heardin asianajajat myös väittivät, ettei Heard saanut asianmukaista kohtelua oikeudessa. Viime kuussa Heardin asianajaja totesi Peoplen mukaan, ettei näyttelijällä "todellakaan ole varaa" maksaa 10 miljoonan dollarin korvauksia. 

Heardia aikaisemmin palvellut vakuutusyhtiö on myös ryhtynyt oikeudellisiin toimenpiteisiin. Kyseinen yhtiö toteaa, ettei ole velvollinen maksamaan kyseisiä oikeudenkäyntikuluja. 

Deppin edustaja jätti puolestaan maanantaina lausunnon, jossa vaaditaan tuomion pitämistä ennallaan. 

Lakimiesryhmän mukaan Heard on ymmärrettävästi näreissään korvaussummista ja tuomion lopputuloksesta. Heidän mukaansa Heard esitti kuitenkin epätoivoisen ja jälkikäteen tehdyn vaatimuksen, joka perustuu yhden valamiehistön jäsenen syntymäpäivään.

Deppin tiimin mukaan valamiehistö tarkistettiin kuten kaikki muutkin tuomarit. Lisäksi Heardilla oli runsaasti aikaa tarkistaa valamiehistön tiedot ja ottaa esille kaikki huolenaiheet ennen oikeudenkäyntiä sen sijaan, että ottaisi ne esille vasta tuomion lukemisen jälkeen.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat