Amber Heard sanoo rakastavansa yhä Johnny Deppiä ja pelkää uusia oikeusjuttuja: "En toivo hänelle mitään pahaa"

Johnny Depp voitti oikeudenkäynnin Amber Heardia vastaan 11:01
Johnny Depp voitti puolelleen yleisön ja valamiehet. Sekä Deppin että Heardin urat ovat kärsineet vahinkoja syytösten seurauksena.

CNN uutisoi Amber Heardin kertovan rakastavansa yhä ex-miestään Johnny Deppiä ja pelkäävänsä, että Depp haastaa hänet uudelleen oikeuteen. 

– Rakastan häntä. Rakastin häntä koko sydämestäni. Yritin parhaani saada pahasti rikkinäisen suhteen toimimaan ja en pystynyt siihen, Heard sanoi haastattelussaan NBC Newsille.

– Minulla ei ole pahoja tunteita häntä kohtaan enkä toivo hänelle mitään pahaa. Tiedän, että tätä saattaa olla vaikea ymmärtää – tai helppo ymmärtää, jos olet joskus ollut rakastunut kehenkään, Heard jatkaa.

Heardin mielestä valtaosa oikeudenkäynnistä tapahtui todellisuudessa sosiaalisessa mediassa ja Deppin fanit olivat katkeria häntä kohtaan.

Amber Heard ja Johnny Depp haastoivat toisensa oikeuteen kunnianloukkauksista puolin ja toisin. Molempien todettiin lopulta syyllistyneen kunnianloukkaukseen ja molempien urat näyttelijöinä ovat kärsineet jupakasta kovia vahinkoja.

Deppin voidaan kuitenkin katsoa olevan asiassa voittaja, sillä hän voitti kaikki kolme haastekohtaansa ja yleisö asettui lopulta vankemmin tukemaan Deppiä ja Depp sai Heardia huomattavasti suuremmat korvaukset.

Vyyhti sai alkunsa Heardin kirjoittamasta tekstistä, jossa hän kertoi olevansa lähisuhdeväkivallan uhri. Juttu julkaistiin Washington Postissa 2018. Jutussa ei mainittu Deppiä nimeltä.

Heard kuvailee pelkäävänsä, että Depp haastaa hänet jollain perusteella uudelleen oikeuteen.

– Pelkään, että huolimatta siitä, mitä teen tai sanon tai miten sen sanon, jokainen askel, jonka otan tarjoaa uuden tilaisuuden tällaiselle hiljentämiselle. Luulen, että se juuri on kunnianloukkaussyytteiden tarkoitus: viedä äänesi.

Lue myös:

    Uusimmat