Amanda Harkimosta tuli julkkis Big Brotherin myötä – lemmenleikit nousivat hetkessä otsikoihin: "Olin silloin vielä niin nuori"

Amanda Harkimo täyttää tänään 30 vuotta. 

Amanda Harkimo nousi julkisuuteen yhdeksän vuotta sitten, kun hän osallistui Big Brotheriin. Räväkästä ja avoimesta persoonastaan tunnettu Harkimo nousi hetkessä median keskiöön tempauksillaan. 

Tuolloin hän seurusteli rap-artistina tunnetun Junon kanssa. Hänellä tuli kuitenkin säpinää talossa Ben-nimisen osallistujan kanssa. Kaksikko äityi talossa ollessaan lemmenleikkeihin. Amanda ja Juno eivät kuitenkaan eronneet tapahtuman seurauksena. 

Nyt, yhdeksän vuotta myöhemmin Harkimo muistelee talossa oloa hyvillä mielin. Kolmiodraama ei ole sen kummemmin jäänyt mietityttämään. 

– Olin silloin vielä niin nuori, 21-vuotias. Ne oli suuria juttuja silloin, mutta ne on nyt hoidettu, Amanda toteaa MTV Uutisille. 

Harkimoa on tituleerattu julkisuudessa aika ajoin turhaksi julkkikseksi. Hän ei pistä sitä kuitenkaan pahakseen ja hyväksyy tittelinsä. Hän puhui asiasta myös Helsingin Sanomien haastattelussa. 

– Näin sen koen, ei minulla ole mitään suuria meriittejä, muun muassa DJ:nä työskentelevä Harkimo toteaa. 

Big Brotherin jälkeen Harkimo on nähty lukuisissa eri televisio-ohjelmissa, kuten Viidakon tähtösissä ja Hottiksissa. Tammikuussa hänet nähdään jälleen tähdittämässä tosi-tv-ohjelmaa Ylellä. 

– En voi vielä hiiskua siitä enenempää. Sellainen alkaa kuitenkin pyörimään. 

Harkimon työkalenteri tyhjeni koronaviruspandemian vuoksi.

Harkimon onneksi kaikki työt eivät ole kuitenkaan tauolla, sillä hän on soittanut Jokereiden ja koripallojoukkue Susijengin peleissä. Korona-aika on auttanut arvostamaan myös asioita, jotka olivat ennen normaalia. 

– En olisi voinut kuvitellakaan viime vuonna, että en juhlisi kolmikymppisiäni.

– On sitä oppinut arvostamaan kaikkea paljon enemmän mitä aiemmin, maanantaina (30.11.) pyöreitä täyttävä Amanda toteaa. 

Bilettäjäksi tunnustautunut Harkimo ei aio kuitenkaan liiemmin juhlia syntymäpäiviään rajoitusten vuoksi. 

– Aion nähdä muutamaa läheistä ystävää, joiden kanssa olen ollut tänä aikana paljon tekemisissä. 

Seuraaville vuosille Harkimolla on erityisesti yksi toive.

– Tärkeintä olisi, että saisin elää yhtä onnellisena kuin kuluneet kolmekymmentä vuotta. Ja sen, että pysyttäisiin terveenä, Amanda summaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja