Alusvaatefirma etsii palvelukseensa "täysin kunnianhimottomia" ihmisiä – tarjoaa yli 400 euron korvausta sohvalla makaamisesta

Taskullisia boksereita tuottava Pockies-yritys etsii mahdollisimman laiskaa ihmistä testaamaan tuotettaan.

Alankomaissa alkunsa saanut alusvaatebrändi etsii tuotetestaajaa. jolta ei suuria vaadita. Pockies-yrityksen kiikarissa on "täysin kunnianhimoton henkilö", kertoo Insider. Yhtiö on erikoistunut tuottamaan boksereita, joissa on taskut.

Maksaa satasia siitä hyvästä, että makaat sohvalla

Pockies lupaa maksaa 500 dollaria, noin 420 euroa, henkilölle, joka käyttää sen valmistamia boksereita ja makoilee sohvalla viiden tunnin ajan.

Makaamisen saa suorittaa televisiota katsellen ja napostellen. Nokosten ottaminenkin on sallittu. Makuu-urakan jälkeen kokemuksesta täytetään kysely.

Yhtiön tarjoama "työ" on jo herättänyt kiinnostusta netissä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Tavoitteena mahdollisimman laiska työntekijä

Unelmaehdokas on henkilö, joka on mahdollisimman epämotivoitunut ja aloitekyvytön. Yhtiö on etsinyt testaajaa samoilla meriiteillä myös vuonna 2019.

– On tärkeää, että henkilö, joka saa homman, on niin laiska kuin mahdollista. Siten saamme parhaita tuloksia, yhtiön perustaja Michiel Dicker kommentoi tuolloin.

Nyt yhtiön toinen edustaja Pip Giesberts toistaa samaa viestiä. 

Mukaan voivat valitettavasti hakea vain Yhdysvaltojen kansalaiset. Ainakin Instagramin perusteella hakijoita on jo löytynyt.

Lue myös:

    Uusimmat