Nikki perusti yrityksen, joka tarjoaa paljaspintaista siivousta – nakupalvelulle kysyntää: "Siivoojamme eivät ole seksiobjekteja"

Nikkin siivousyritys siivoaa asiakkaiden koteja yläosattomissa ja alastomana. Naisen mukaan bisneksellä menee hyvin.

Nikki Belton, 34, päätti 2020 siirtyä uudelle alalle. Nainen ehti avata siivousbisneksensä juuri ennen koronapandemian alkua. Nikkin yritys onkin tilanteesta huolimatta menestynyt: hänen työntekijänsä siivoavat alastomina, kertoo Yahoo.

Alastonsiivous maksaa noin sata euroa

Brittiyritys tarjoaa koteihin imurointia, pölyjen ja pintojen pyyhintää sekä yläosattomissa, alusvaatteissa että alastomana. Siivousten hinta on paljaan pinnan määrästä riippuen noin 80–100 euroa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Yritys kertoo tarjoavansa "hienostuneiden" siivoojiensa avulla "korkealaatuista ja ammattimaista palvelua".

Nikki oli aiemmin niin sanotusti tavanomainen siivooja, kunnes tajusi, että alastomalla siivouksella voisi tienata paremmin. Aluksi koronapandemia pakotti Nikkin lopettamaan työt, mutta nyt siivouspalveluille on koronaviruksen vuoksi löytynyt kysyntää.

"Nakusiivous tuo ilon, hauskuuden ja hyvinvoinnin takaisin"

Siivoojat käyttävät kasvomaskeja ja hanskoja sekä siivoavat turvaetäisyyden päässä. Nakusiivoojaa ei saa kuvata eikä koskea, eikä paikalla saa asukkaan lisäksi olla muita. Yrityksen mukaan siivoojat ovat ammattilaisia ja ymmärtävät, jos asiakas "innostuu" heidän paikallaolostaan. Seksuaalisia palveluja siivoojilta ei saa.

Asiakkaat ovat yleensä miehiä. Nikkin mukaan on mahtavaa tarjota asiakkaille alastonsiivouksen kaltaista palvelua, kun ottaa huomioon, miten rankkaa elämä on monille koronapandemian aikana ollut.

– Nakusiivous tuo ilon, hauskuuden ja hyvinvoinnin takaisin eristyksen jälkeen, Nikki uskoo.

– Olen saanut paljon palautetta siivoojiltani, jotka kertovat olleensa ystävä jollekulle, joka on ollut itsekseen eristyksissä, ja tämä [siivous] oli ensimmäinen tilaisuus olla sosiaalinen.

SIivoojia on myös miehiä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Ei pidä nakusiivousta seksualisoivana

Nikki pitää siivoustyötä ylipäätään hyvin tärkeänä koronaviruksen vuoksi. Nettikriitikoiden sanoista huolimatta Nikki ei pidä nakusiivousta seksualisoivana.

– Olemme loppujen lopuksi yritys, eikä siinä ole mitään seksuaalista. Siivoojamme eivät ole seksiobjekteja, vaan he ovat tekemässä työtään.

Lue myös:

    Uusimmat