Alppihiihtolegenda Lindsey Vonnilta traaginen avautuminen: "Tulen maksamaan siitä koko elämäni"

11 arvokisamitalia urallaan voittanut Lindsey Vonn päätti uransa keväällä. Nyt hän aikoo keskittyä elokuva-alan valloitukseen. Vonn kertoi AP:lle uusista suunnitelmistaan ja alppihiihtouran päätöksestä.

Ura oli raskas loukkaantumisista kärsineen Vonnin keholle. Hänen vasen polvensa leikattiin pari kuukautta sitten ja hänen oikeasta polvestaan puuttuu rustoa.

– Sinä maksat hintaa siitä, että lasket vuorta alas ja minä tulen maksamaan siitä koko elämäni ajan. Se on kuitenkin osa urheilijana olemista, sinä uhraat itseäsi sekä kehoasi, Vonn sanoo.

Mahdolliseen paluuseen Vonn ei usko.

– Siihen en usko. Suurin ongelma on oikea polveni. Ehkäpä esiin putkahtaa jotain, joka voi auttaa minua. En näe, että tällä hetkellä olisi mitään, joka voisi auttaa nykyistä elämäntilannettani ja vielä vähemmän jotain, joka muuttaisi mahdollisuuksiani kilpailla, Vonn toteaa.

34-vuotias Vonn on nykyään mukana elokuvamaailmassa. Hän on tuottajana Robert Redfordin tähdittämässä elokuvassa. Kyseisestä tuotannosta ei ole hirveästi tietoja julkisuudessa, mutta Vonn kuvailee projektia yhdeksi cooleimmista asioista, joissa hän on ollut mukana. Vonnin elämässä riittää vauhtia uran jälkeenkin. Hänen Instagram-tilillä voi seurata tähden sekä hänen poikaystävänsä P.K. Subbanin seikkailuja.


Lue myös:

    Uusimmat