Hurjat kuvat: Lindsey Vonnilta raju avautuminen – menestys vaatinut paljon

Lindsey Vonn huippukunnossa – jälleen vahva syöksylasku 2:30

Alppiurheilulegenda Lindsey Vonn onnistui nousemaan palkintokorokkeelle tänä vuonna Pyeongchangin olympialaisissa. Liikuttunut jenkkitähti ilmoitti voitettuaan hopeaa syöksylaskussa, että hänen uransa olympiatasolla on ohi.

Video: Vonnin menoa Garmisch-Partenkirchenin syöksyssä helmikuussa.

33-vuotiaan Vonnin paluu huipulle oli kovan työn takana. Hän on nyt julkaissut Instagram-tilillään kuvia vammoistaan. Vonn on kirjoittanut niiden yhteyteen rajun avautumisen vammahistoriastaan.

- Kaksi eturistisidevammaa, yksi sivusidevamma, korjausleikkauksia sisempään ja ulompaan nivelkierukkaan, murtumia sääriluussa, hermovaurioihin johtanut olkaluun murtuma, alkaa Vonnin tilitys.

- En olisi koskaan palannut palkintokorokkeelle olympialaisissa, jos minulla ei olisi ollut tahtoa tehdä kovasti töitä. On aina olemassa keino voittaa vastaantuleva haaste – oli se mikä tahansa. En olisi koskaan onnistunut siinä ilman fysioterapeuttiani Lindsay Winningeriä, jatkui avautuminen.

Sometiliensä perusteella Vonn treenaa edelleen varsin lujaa. Ura jatkunee ensi kaudella, vaikka olympialaisissa häntä ei enää nähdäkään.

Lue myös:

    Uusimmat