Mainos

Alma Media aloittaa paikallisen portaali-palvelun

Alma Media, Tampereen kaupunki, Tampereen Puhelin (TPO), ICL Data ja Media Tampere avaavat syksyllä yleisölle pirkanmaalaisen Internet-portaalin.

Alma Media

Alueellinen portaali mahdollistaa sen, että käyttäjä voi koostaa sisältötarjonnan itseään palvelevaksi. Portaalin tavoitteena on tarjota käyttäjälle läheiset ja tarpeelliset asiointi-, sisältö- ja kommunikointipalvelut. Lisäksi hankkeen tavoitteena on luoda alueellinen portaalikonsepti, joka on jatkossa käyttökelpoinen muillakin alueilla.

Alma Median Tampereella ilmestyvä Aamulehti toimittaa portaaliin alueellista sisältöä. Alma Median verkossa toimivista eri tuotteiden markkinapaikoista tuotetaan portaaliin paikallisesti palvelevia versioita. Sisältötarjontaa täydennetään Alma Median valtakunnallisella uutistarjonnalla. TPO tarjoaa teleoperaattoripalveluita, kuten sähköpostitoimintoja sekä tekstiviestien (SMS) välitystä. Kommunikaatiopalveluihin kehitetään jatkossa uudenlaisia viestintätapoja.

Pirkanmaan julkisyhteisöille portaalista tulee uusi palvelukanava, jossa pienetkin yhteisöt saavat tilaa julkaisuilleen. Tampereen ja mahdollisesti mukaan tulevien ympäristökuntien asukkaille portaali tarjoaa kontakti- ja asiointikanavan oman kunnan palveluille.

Portaalissa on sekä maksuttomia että maksullisia palveluita. Portaalin palvelut rahoitetaan osin käyttäjämaksuilla ja osin mainoksilla.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.